Z polnocnej strony wynioslam sie daleko na poludnie aktualnieA jaka dzielnia jak mozna wiedziec bo ja Bemowo Jelonki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z polnocnej strony wynioslam sie daleko na poludnie aktualnieA jaka dzielnia jak mozna wiedziec bo ja Bemowo Jelonki![]()
Jak bedzie siuras to mysle ze juz go bedzie widacNo to dzień pełen emocji, a dentysta zapewni największe
Ciekawe kogo tam w brzuszku nosisz. Mi się sprawdziło po pierwszych prenatalnych że synek
a Ty? Chyba milowe te spacery żeby zrzucić to wszystko już jestem 10 na plusie a gdzie do końcaPieknie!! Na wiosne achhh te spacerki wiosenne![]()
Też jak był by chłopiec to był by Janiek no ale jest dziewczynka tzn była 7 tygodni temuJak bedzie siuras to mysle ze juz go bedzie widacmysle o Janku ale
moze i Lencia byc![]()
Ja dopiero koniec 1 trymestru… ale nie martw sie waga, wiekszosc zniknie po porodzie. Ja ani grama nie przytylam a nawet spadla waga.a Ty? Chyba milowe te spacery żeby zrzucić to wszystko już jestem 10 na plusie a gdzie do końca![]()
u mnie jak wizyta jest co 4 tygodnie to mam limit dwa kilo na miesiąc jak jest poza skala to jest wykład od lekarzaJa dopiero koniec 1 trymestru… ale nie martw sie waga, wiekszosc zniknie po porodzie. Ja ani grama nie przytylam a nawet spadla waga.
Wlasnie musze zjesc drugi raz sniadanie bo pierwsze oddalam:/
Takze nic sie nie martw. Wiosna bedzie sprzyjac spacerkom![]()
No co Ty?? A cukier masz w normie?u mnie jak wizyta jest co 4 tygodnie to mam limit dwa kilo na miesiąc jak jest poza skala to jest wykład od lekarza![]()
nie chcialam ju pisav, ze zobaczysz, ze sie nie ruszyszOj nie ruszysz nie ruszysz.Mnie farbuje mezus bo nie mam z kim bejbika zostaeic jak mezus w pracy.A i tak kladzie mi farbe jak ma wolne bo tak to tez nie ma kiedy![]()
właśnie dziś mam wizytę po dwóch tygodniach bo krzywa mi nie jasna wyszła i dwa tygodnie się kłuje i sprawdzam na czczo i po godzinie miałam ok ale uroslo po dwóchNo co Ty?? A cukier masz w normie?
Ale sam cukier na czczo ok?właśnie dziś mam wizytę po dwóch tygodniach bo krzywa mi nie jasna wyszła i dwa tygodnie się kłuje i sprawdzam na czczo i po godzinie miałam ok ale uroslo po dwóch![]()