No tak ale jego i tak nie bylo bo mial urlopAle chyba lekarza mialas swojego tam?

Nazwisko mojego lekarza otwiera droge chyba wszedzie hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale jego i tak nie bylo bo mial urlopAle chyba lekarza mialas swojego tam?
Ciiii zapomną szybkoNo moja najwieksza tajemnica poszla w pi..u![]()
PadlamJa to nie jestem obiektywna co do swojego dziecka i tez uwazam ze jest najpiekniejsza na swiecie-nie wiem po kim kuzwa ta jej uroda
Niunka miala nawet mozliwosc byc twarza jakiejs nowej firmy ciuszkowej ale troche sie cykalam balam sie ze moze jak pojdziemy na zdjecia to mi ja zabiora, a mnie ubija![]()
ooo a który to? I gdzie przyjmuje?No tak ale jego i tak nie bylo bo mial urlop
Nazwisko mojego lekarza otwiera droge chyba wszedzie hehehe
Artur Drobniak ma wlasna przychodnie Feminature Clinic przy ul.Wynalazek 2.Pracuje obecnie w szpitalu Praskim.A otwiera kazde drzw bo jest wiceprezesem Naczelnej Rady Lekarskiejooo a który to? I gdzie przyjmuje?
Mi @Kasiekt nie będzie musiała ściemniaćMi też chyba pisałaś że Natalka jest słodka![]()
Na poczatku to bedzie bidulek zapuchniety i pomarszczony.Ale dla Ciebie bedziej najpiekniejszy.Mi @Kasiekt nie będzie musiała ściemniać. Pamiętajcie, jak się okaże, że mój mały nie jest misterem Polski to macie zagwarantowane zdjęcie stópki
![]()
Tatuś jaki do bólu szczeryNa poczatku to bedzie bidulek zapuchniety i pomarszczony.Ale dla Ciebie bedziej najpiekniejszy.
Mnie jak tata zobaczyl to powiedzial do mamy-jakie brzydkie dzieckobo ponoc bylam chuda i tyljo dlugie paluchy mialam.Przynajmniej kiedys bylam chuda
![]()
Aaaaaa jaki fajny, ja nie mam takich fotek z usg , u mojej tylko widać burzę włosów, no cóż małpka będzieA raczej nie spodziewam się małego przystojniaka bo na ostatnim zdjęciu wygląda jak mały chińczyk![]()