bazylia128
Fanka BB :)
My już mamy takie same sukienki A raczej miałyśmy latem tak bez okazjiA planujesz sesje z Natalka na roczek?
Ja chc e miec z Misia takie same sukienki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już mamy takie same sukienki A raczej miałyśmy latem tak bez okazjiA planujesz sesje z Natalka na roczek?
Ja chc e miec z Misia takie same sukienki![]()
Zawsze mozesz zrobic cala rodzinka2+2My już mamy takie same sukienki A raczej miałyśmy latem tak bez okazjinie wiem co roczk7em właśnie bo wted6poeinnam rodzić
![]()
No tak tylko kiedy, gdzie i co z chrzcinami ? Najpierw chce urodzićZawsze mozesz zrobic cala rodzinka2+2![]()
Kuźwa, zmieniasz sięWłaśnie się poryczalam ogladajac po raz tysieczny koncowke dirty dancing !!!!!! Serio!!!! Czy to kiedyś przejdziewracając do netflix lubię ten dokument FILMY NASZEJ MLODOSCI !!!
Ja do tej pory nie moge odzyskac figury.Wygladam jak wieprzNo tak tylko kiedy, gdzie i co z chrzcinami ? Najpierw chce urodzićmarzy mi sie zrobic wszystko w 2 dzien wiwlkanocy ale nie wiem czy uda mi sie wszystko spiax. No i czy schudne hehehe a to must have przed jaka kolwoek impreza
![]()
moja jak byla w wieku Twojej chcodzila w dresach. Jak zaczela skzole, gdzies w wieku 3,5 lat zawsze przy zakladaniu spodni rano byl placz wiec stwierdzilam, ze to bez sensu. Nakupilam sukienek i spodnic, do tego leginsy, ona szczesliwa, a ja nie musze sie denerwowacJeszcze wszystko przed namimłoda dopiero zaczyna
dzisiaj siedziała dłuższy czas przy biżuterii, śmiesznie to wyglądało.
Sukienek do żłobka prawie jej nie zakładam. Wychodzą na spacery, jest szaro i buro.
Chrum chrum łiiiiii tamJa do tej pory nie moge odzyskac figury.Wygladam jak wieprz![]()
moja jakby miala wybor to tez by w rajtuzach smigala codziennie, na szczescie leginsy tez przejdaMoja starsza córa jest na tym samym etapie, nawet leginsy do sukienki czy spódnicy nie wchodzą w grę - tylko rajtuzy, najlepiej w kolorze różowym. Młodsza też zaczyna być wybredna jeżeli chodzi o ubiór - dzisiaj wybór koszulki trwał 10 minut i stanęło na misiach.
Taaa A teraz rycze na reklamachKuźwa, zmieniasz się. Kiedyś cię wzruszały małe pieski i kotki
![]()