nieagatka
Fanka BB :)
impreza jedna, ale torty moga byc dwaU mnie córki planują na 3 latka tort z psim patrolem, na 5 lat tort z krainą lodu. No i nie wiem co zrobić, bo imprezę mamy jedną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
impreza jedna, ale torty moga byc dwaU mnie córki planują na 3 latka tort z psim patrolem, na 5 lat tort z krainą lodu. No i nie wiem co zrobić, bo imprezę mamy jedną![]()
powiedziala, ze za rok chce szarlotkeNo cóż, jak to zwykle z dziećmi bywa, oczy by chciały ale w realu wychodzi inaczej.
uwaga dzis mam dzien na radyDziewczyny pomocy!!! Naczytałam się co to moje dziecko powinno umieć w tym wieku (8 tygodni skończy w czwartek) i ona nie potrafi nic, nie uśmiecha się, nie trzyma grzechotki, nie gaworzy![]()
![]()
To samo chciałam napisaćuwaga dzis mam dzien na radyChcesz skutecznego sposobu? Przestan czytac
Daj dziecku spokoj
![]()
Chyba zrobię jak Ty, kupię postaci z obu bajek i powbijam Elsę, Annę, Rubble i Skyeimpreza jedna, ale torty moga byc dwawiem - genialne
Nie ma za co matka
![]()
a Everest?Chyba zrobię jak Ty, kupię postaci z obu bajek i powbijam Elsę, Annę, Rubble i Skye![]()
Najlepsze co napisalasuwaga dzis mam dzien na radyChcesz skutecznego sposobu? Przestan czytac
Daj dziecku spokoj
![]()
Właśnie to chciałam usłyszećuwaga dzis mam dzien na radyChcesz skutecznego sposobu? Przestan czytac
Daj dziecku spokoj
![]()
czyzbys gardzila innymi moimi radami? No foch noNajlepsze co napisalas![]()