reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam dziewczeta a ja dopiero weszłam do domu zachcialo mi sie zakupów i co oczywiscie nic nie kupilam a łazilam z 3 h po centrum handlowym:-)
szarlotka moj brat ma migrene wiec znam doskonal ten problem ach ci lekarze no ale wyobrazam sobie jak bylas wystraszona i no coz trzeba bylo jechac..
czarny kot ale ci zazdroszcze tych zakupów fajnie fajnie ja juz sie nie mogę doczekac takiej przyjemnosci marze o tym od lat :-)
Dzis chyba padne jak pies pluto i jeszcze ten deszcz pada a mówili ze weekend ma byc ładny, Kolorowych snów dziewczynki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Szarlotka - współczuje Ci stresu i niepotrzebnych nerwów. Mam nadzieję, że już doszłaś do siebie.
Czarny Kot - baw się dobrze w Polsce, na zakupach nie zapomnij o limicie bagażowym ... bo Cie później z tą górą ubranek, śpioszków, buteleczek no i wózkiem do samolotu nie wpuszczą :)

Matylda78 ha ja juz sie zabezpieczylam :-p Bo jade do Pl samochodem.Do tego mam dodatkowy bagaznik na dachu auta,wiec powinno sie wszystko zmiescic:-)Fakt dluga podroz,ale bedziemy robic wiecej przerw na siusiu i jedzonko :tak:

A ja wlasnie sprzatam dom.Jak wrocimy z Polski to od razu na gotowe;-) Jadlam 3 godziny temu siadanko,a juz czuje ze maluch domaga sie przekaski hehe.Ide cos podkasic i wracam do sprzatanka:tak:

Pozdrawiam :-)

Hej dziewczynki....
A ja jestem po półtorej doby migreny:(:(Przeszła mi jakieś dwie godziny temu....:(myślałam że zwariuje....:(Po pierwszej ciaży mi nie przeszło i nie liczę że teraz minie..:(:(buuuu bez moich paskudnych leków ledwo co sobie z tym radzę...ból nie do zniesienia...ale widzę że mnie rozumiecie....Córa dzisiaj wraca z obozu, koleżanka ją przywozi....obliczyłam ,że dojadą gdzieś około 16.00....
Dziewczynki a jak zakupy u Was???:)Bo ja wariuję i ciężko mnie opanować:):)he he....migrena była wybawieniem dla mojego portfela i sklepów bo mnie w nich nie było:):):):)

Hej jak tam weekend? U mnie męczący, 2 dni jezdzilismy po sklepach:-) w sierpniu mamy wesele i jestesmy swiadkami wiec musielismy kupic sukienke garnitur i takie tam piedoly...coraz wiekszymy krokami zbliza mi sie wizyta u lekarza wtorek tuz tuz i mam coraz to wiekszego stresa ,próbuje o tym nie myslec ale same wiece jak to jest:-)
Objawów oprócz kłujacego jajnika i metalicznego posmaku nie mam nadal zadnych, czuje sie normalnie. Boje sie tej wizyty a z drugiej strony juz sie nie moge doczekac zeby rozwiac te wszelkie wątpliwości...
iniiia a co tam u Ciebie? Dobrze sie czujesz? mam nadzieje ze wszysko OK:-)
miłego wieczorku zycze mamusiom ;-)

wera - my też zdecydowaliśmy się na mutsy transporter :) , ze 2 tygodnie temu byliśmy w ikei i była dziewczyna z mutsy urbanem a druga właśnie z transporterem :) Oczywiście obie zaczepiłam i zapytałam czy sa zadowolone ....obie były ale widać było , że ta z urbanem ma większe problemy na zakretach bo on nie skręca tak fajnie i jest ciężki. Ta od transportera była zachwycona tym wózkiem i zobaczyłam go tak '' samego z dzieckiem w środku '' a nie wśród wielu innych w sklepie - wyglada super , spacerówka szeroka i w ogóle potwierdziło się , że my tez go chcemy :) bo bylismy niezdecydowani. Widziałam twój kolorek w sklepie - jest bardzo ładny :) , a my zdecydujemy się chyba na ten ciemniejszy szary albo brązik :) My kupimy pojazd :) dopiero po porodzie , a dziś byliśmy na sesji zdjęciowej ciążowej i już nie mogę doczekać się tych zdjęć , a wy też w końcu byliście bo pamiętam , że takie mieliście plany ?

Martula czuję się tak średnio- dziękuję- mam lekkie mdłość, czasem mocniejsze. Ssyski słabo bolą martwi mnie to trochę, w czwartek dopiero USG bardzo się boję, żeby było serduszko. Nie wiem jak wytrzymam... A U Ciebie też pewnie wkrótce mdłości się zaczną, bo chyba nie wielką cześć nas to omija :)

dodora
ja z wózka też jestem zadowolona dlatego chciałam Ci go polecić gdybyś miała jakieś wątpliwości.....a robiliście sesję taką u fotografa ? my mieliśmy mieć jutro, ale okazało się ze brat męża wróci z urlopu dopiero w przyszłym tygodniu, więc musimy poczekać jeszcze tydzień, poza tym jesteśmy zależni też od pogody, bo chcemy sesję na plaży, więc musi być słonecznie :) a póki co pada nad morzem deszcze :sorry2:

reklama
iniiia własnie jutro mam na 16 wizyte pierwszą u swojego lekarza prowadzącego, bardzo sie boję i denerwuje dzis cały dzien o tym mysle ale mam nadzieje ze bedzie dobrze... Ty kochana masz chociaz mdłosci ja nic oprócz kłującego prawego jajnika pozytywnego testu i hcg, cycochy nadal mnie nie bolą tez sie tym martwię bardzo, sama nie wiem juz co myslec... Tyle juz przeszlysmy wszytskie i nie pozostaje nic innego jak miec nadzieje...A jeszcze jak sie czyta o tych ciążach obumarłych pustych pęcherzykach to głowa boli :no: ja sie czuje najnormalniej jak zawsze nie widze u siebie zadnych zmian Jeju niech juz bedzie jutro....A powiedz mi kochana chodzisz do pracy Czy jestes na L4?

Do góry