reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasia_30 trzymam mocno kciuki za maleństwo :-)
Matylda78 masz racje jakas cisza tu panuje moze przez weekend.
Iniiia czekam na wiesci od Ciebie jak po wizycie.
Dziewczynki ja za to wczoraj mialam dzien wyjety z zycia. Pojechałam do taty na obiad zawsze uwielbiałam jego pomidorówkę tym razem wydawała mi sie jakas taka tłusta, mój mąż i tato nie mieli takiego odczucia:-) Jak wróciłam do domu wymiotowalłam jak kot to bylo naprawde okropne :szok: siedem razy witałam się z sedesem:-) nie wiem czy to po tej zupie czy to oznaka ciąży he he. Dzis juz czuje sie troche lepiej choc mdli mnie od rana ale jakos sie trzymam. A pamietacie jak niedawno pisalam ze nic mi nie jest i mogę góry przenosic to chyba wykrakałam:-) Wizytę mam dopiero za 2 tyg to cała wieczność....

Ostatnia edycja:
reklama
Martula82 ja też mam tak,ze jem moją ulubioną potrawę,a jak ja już zjem to mi sie po niej niedobrze robi i odrzuca mnie od niej na jakiś czas.Myślę,ze u Ciebie to oznaka ciąży.
Mnie też ciężko było wytrzymać do nastepnej wizyty,najchetniej chodziłabym do lekarza codziennie:-Dale po jakims czasie gdy każde badanie utwierdzało,ze z dzidzia jest w porządku,robiłam się dużo spokojniejsza.
Ja dzisiaj badanie prenatalne mam późno,więc napisze o wszystkim jutro.
Miłego dnia

hej babeczki! jeszcze tylko jedna werka, potem usg i do Was dołącze :-)

witaj i gratulacje od juz rozladowanej ciezarowy ;P, faktycznie twoje posty wywoluja lzy wzruszenia masz niesamowity power i jestem pewna ze w takim samym stylu przebiegnie twoja ciaza, mam nadzieje ze pociagniesz za soba reszte testujacych a najlepiej cale forum, nie ma to jak bezwzglednie i wysoko zarazliwe pozytywne wiruski ciazowe :))))))))

Kasia_30 trzymam mocno kciuki za maleństwo :-)
Matylda78 masz racje jakas cisza tu panuje moze przez weekend.
Iniiia czekam na wiesci od Ciebie jak po wizycie.
Dziewczynki ja za to wczoraj mialam dzien wyjety z zycia. Pojechałam do taty na obiad zawsze uwielbiałam jego pomidorówkę tym razem wydawała mi sie jakas taka tłusta, mój mąż i tato nie mieli takiego odczucia:-) Jak wróciłam do domu wymiotowalłam jak kot to bylo naprawde okropne :szok: siedem razy witałam się z sedesem:-) nie wiem czy to po tej zupie czy to oznaka ciąży he he. Dzis juz czuje sie troche lepiej choc mdli mnie od rana ale jakos sie trzymam. A pamietacie jak niedawno pisalam ze nic mi nie jest i mogę góry przenosic to chyba wykrakałam:-) Wizytę mam dopiero za 2 tyg to cała wieczność....
oj Martula, jak sie zaczelo u ciebie to na calego!!!! no coz pawik bedzie ci towarzyszyl teraz i po tez, moj maly ma wlasnie faze obracania i co wypije to zwroci bo przyciska brzuszek ;P takze wszystko pieknie pachnie...ja w ciazy nie wymiotowalam ale za to bylo mi totalnie niedobrze przez prawie caly dzien wiec duzo spalam i wiem ze mleko to byla katastrofa do tego stopnia ze zabielalam sosy mlekiem kokosowym bo sojowe czy jakies tam inne tez odpadaly, pilam wode zakrapiana cytryna i jadlam tony owocow ale w koncu i to przechodzi ale za to pod koniec pojawia sie zgaga ;)-nie wiem co gorsze....ale wszystko to jest do przejscia bo w brzuchu siedzi malenstwo i to jest najwazniejsze, no nie???

witaj i gratulacje od juz rozladowanej ciezarowy ;P, faktycznie twoje posty wywoluja lzy wzruszenia masz niesamowity power i jestem pewna ze w takim samym stylu przebiegnie twoja ciaza, mam nadzieje ze pociagniesz za soba reszte testujacych a najlepiej cale forum, nie ma to jak bezwzglednie i wysoko zarazliwe pozytywne wiruski ciazowe :))))))))

hope bardzo miłe to co napisłas :-) sle usciski i pozdrawiam

hejka

Mi nic się ostatnio nie chce, ciągle mnie mdli i nawet wymiotuję, już zaczynam się bać, bo wyczytałam gdzieś w necie, że to objawy zbliżającego się porodu :szok:

Asiiek
gratuluję pozytywnej bety i czekamy na bijące serduszko :-)

Dodora
A czy Ty wiesz że wczoraj zaczęłyśmy 9 MIESIĄC ?! :-)
W piątek idę na wizytę, bo ostatnio od 3 dni miewałam wieczorem skurcze i bóle brzucha jak na @, póki co minęło .......a sesji jak nie mieliśmy tak nie mamy, jak na zlość pogoda zrobiła się paskudna, zimno i ciągle pada, musimy czekać na ciepłe dni, mam nadzieję że zdążymy :tak:

Asiiek gratulacje :-) czekamy na Ciebie:-) Kiedy masz USG?
wera86 dodora ale Wam zazdroszczę juz niedługo bedziecie miec maleństwa przy sobie:-)
hope71 kochana u mnie to jest karuzela jakas z tymi objawami. Raz są raz ich nie ma wogóle jakis dziwny mam ten organizm... czekam i czekam na ta wizyte juz tak bardzo bym chciala zobaczyc jak urosło moje maleństwo :-) przeprowadziłam sie do tesciowej na te 2 tygodnie bo tu mam mega dobrze:-) nic nie robie tylko leniu****e. Bolą mnie trochę cycuszki i czasami zamdli i to tyle z moich objawów... Pozdrawiam Was i zycze miłego dnia.

reklama
Asiiek gratuluję i czekamy na na dalsze wiadomości o twoim maleństwie:-) i dołączaj do nas szybko!!!
Hope i Martula na pocieszenie dodam,ze objawy będa powoli znikać wraz z końcem 1 trymestru(przynajmnie u mnie tak było)

Moje kochane maleństwo ma się dobrze!!! Byłam na usg prenatalnym i powiem,ze warto póśc na takie usg.Dowiedziałam się,ze moje dziecko jest zdrowe,rozwija się prawidłowo!!! Przy tym mały łobuziak rosnie w brzuszku,nie chciał uczestniczyć w badaniu,przekręcał się,kopał nóżkami i zaciskał piąstki.Po tym badaniu uspokoiłam się,bo wiem,ze maluszek jest zdrowy!!!

Do góry