Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dopiero za tydzien ta moja wizyta a ja jakas taka niespokojna jestem, oprocz tego ze cycochy mnie trochę bolą to nic zero objawów jakichkolwiek ani mdłosci ani wymiotów po prostu zero, czuje sie normalnie i czasami mam wrażenie ze nie jestem w ciąży
męczy mnie to troche i strasznie sie boje czy wszystko w porzadku.... wiem ze moze przesadzam i to glupie co pisze ale naprawde tak sie czuję....nie wiem czy to normalne???? moze powinnam pojsc wczesniej do lekarza albo zadzwonic co Wy mylsicie?eweli1982
Kobietki ja juz znów wariujedopiero za tydzien ta moja wizyta a ja jakas taka niespokojna jestem, oprocz tego ze cycochy mnie trochę bolą to nic zero objawów jakichkolwiek ani mdłosci ani wymiotów po prostu zero, czuje sie normalnie i czasami mam wrażenie ze nie jestem w ciąży
męczy mnie to troche i strasznie sie boje czy wszystko w porzadku.... wiem ze moze przesadzam i to glupie co pisze ale naprawde tak sie czuję....nie wiem czy to normalne???? moze powinnam pojsc wczesniej do lekarza albo zadzwonic co Wy mylsicie?
, tak samo jak z tabletami-bralam to czulam sie zle, nie bralam to tez zle, uwiez w swoja ciaze i zacznij planowac pokoik itp, zdaje sie ze nie mozesz sie ruszac to planuj w myslach, ja tez nie moglam chodzic ale pol godzinki dziennie do sklepu po jakis drobiazg to chodzilam zawsze cos! :-) i troche ruchu tez dobrze, masz internet to buszuj po stronach dla dzieci, ja mialam taki system ze wiedzialam ze w sobote uplywa mi kolejny tydzien wiec w niedziele odwiedzalam wszystkie strony z rozwojem bobasa i czytalam co sie rozwinie w danym tygodniu i to dawalo mi sile i spokoj, nie czytalam absolutnie zadnych negatywnych stron bo po co???? poza tym fajnie planowac sobie zestaw na poczatek i godzinami zastanawiac sie co by sie przydalo a co nie, no wiec glowa do gory i masuj brzuszek oraz spiewaj kolysanke-przyda ci sie po porodzie! nie wiem czy tobie i innym pisalam ale ja tez mialam zakaz pochylania sie wiec to co spadlo to lezalo az maz przyszedl z pracy albo podnosilam noga i wtedy przyszedl mi do glowy genialny pomysl-zakupilam zbieraczke do smieci to takie plastikowe szczypce na kiju do kupienia w niemczech w obi lub praktikerze cena na nasze ok 20 zl i REWELACJA!!! mozna podniesc nawet monete i na koncowce ciazy tym bardziej czlowiek nie powinien albo nie moze sie pochylac to tez mi b.pomoglo!!!
, ale tydzień póxniej wszystkioe objawy wróciły, Ty nie musisz mieć jakiś szczególnych objawów jesteś i w ciąży i tyle !!
wera86 pocieszające jest to naparwde ze nie tylko ja tak swiruję czasami głupio sie przyznac ale chyba taki nasz los ze bedziemy sie martwic do samego rozwiązania... Najpierw człowiek mysli ze najtrudniej zajsc w ciąże a pozniej nawet nie zdaje sobie sprawy co go jeszcze czeka Prawda???!!!:-)
, nie byłam już u lekarza prawie 4 tygodnie i jak nic w tym tygodniu muszę iść na wizytę
i nie wiem czy ta fotograf wysłała je w końcu pocztą może a nie mailem bo idą , idą i dojść nie mogą 
Najchetniej to chodziłabym na usg codziennie,zeby miec potwierdzenie,ze jestem w ciąży
Teraz juz mi przeszło,ale nie końca,nadal martwie sie o dzidziusia,ale staram się myśleć pozytywnie.