Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja osobiście chodzę do lekarza , dzięki , któremu jestem w ciąży i nie pracuje on w szpitalu . Trochę mi szkoda , ale wiem ( z rad doświadczonych koleżanek hahah ) , że ważniejsza jest położna . Zapisałam sie więc do szkoły rodzenia w szpitalu , żeby ją poznać i mam z nią kontakt , ma mi pomóc w kluczowym momencie . Wiadomo , ze fajnie by było mieć '' swojego '' lekarza ale co jeśli akurat nie bedzie miał dyżuru ? Mam koleżankę , która chodziła do dwóch tj. do tego swojego i dodatkowo od połowy ciąży do tego , który pracuje w szpitalu , nie wiem czy to dobre rozwiązanie i czy coś jej to dało bo przeciez taki lekarz ma ''swoich'' pacjentek kilkadziesiąt i jesli nie zna jej na prawdę długo a zaledwie spotka kilka razy to ma prawo jej zwyczajnie nie pamiętać.
, ja czuje się dobrze ogólnie ale już bym chciała być '' po '' . Końcówka ciąży na serio męczy więc pomyśl sobie , ze te dolegliwości , które teraz już odczuwasz spotęgują się
Bylam w Polsce na usg,mam zdjecia 4 d i filmiki.Z maluszkiem wszystko super,serduszko i inne narzady bardzo dobrze.Mialam tez okazje zobaczyc w zblizeniu siusiaka ;-) Wiec juz teraz jestem pewna na 300% ze bedzie synek
No a lozysko mam na przedniej scianie,ale wysoko,wiec nie mam sie czym martwic
Zaczelam 23 tc,nabralam 3 dodatkowych kilogramow w Polsce.Ale nie ma co sie dziwic,bo nie dosc ze mama mnie podkarmiala to i babcia tez
Do tego polskie paczki z lukrem mmmm,nie moglam sie oprzec i codziennie po obiedzie paczuch musial byc hehe;-)