reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Asiiek przytyłam w ciąży 13kg, po wyjściu ze szpitala zostały mi 3 do zrzucenia a teraz jestem 2kg lżejsza niż przed ciaza. Ty pewnie przytyjesz jeszcze mniej sądząc po wadze jaką masz teraz ;) Radzimy sobie nie najgorzej, chłopcy są większość czasu grzeczni i pogodni. W tygodniu na 4h mam panią do pomocy, ale nie wiem czy z niej nie zrezygnuję, bo na razie nie ma aż tyle roboty przy moich szkrabikach :) Aktualnie jeden zasnął w huśtawce a drugi śpi obok mnie na łóżku :-) Są już coraz bardziej kumaci, przyglądają się twarzom, zabawkom i puszczają bąki tak głośno, że budzą mnie w nocy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Szarlotka witaj z powrotem:-)Ja dlatego zdecydowałam się na mniejszy szpital poza Wrockiem,bo w tym szpitalu ,w którym chce rodzić personel jest w porządku,mniej porodów,większy komfort psychiczny.
Iniia we Wrocławiu na razie jeden szpital ma znieczulenie gazem,ale z tego co słyszałam rodzące sobie chwalą.Co do znieczulenia zewnątrz opnowowego to słyszałam rózne opinie.Gdybym mieszkałam za granica pewnie zdecydowałam sie na nie.

Ja przytyłam już 14 kg i cały czas tyje:zawstydzona/y: brzuch mam duży,każdy kto mnie spotka to mysli,ze poród mam lada dzień albo że nosze bliźniaki.Synek jak na razie jest duży,waży ponad przecietną,lekarz mówił,ze może ważyć nawet ponad 4 kg:tak:

Czesc mamuski.Od wczoraj jestem w szpitalu,mialam dzisiaj wyjsc ale nie chca mnie wypuscic.Zaczelo Sie od skurczy,dlatego do szpitala pojechalam.Okazalo Sie ze sa tylko przepowiadajace,nie ma rozwarcia I skrocenia szyjki.No ale mnie przewertowali I okazalo Sie ze mam goraczke I tak po kolwiek badanie moczu,potem krew,potem znowu mocz,usgbadanie ginekologiczne. Najgorsze ze z ktg wyszlo ze maluszkowi serducho wariuje.Wczoraj za szybko bilo nawet do 190derzen,dzisiaj tez szybko ale rowniez wolniej.Ma skoki I to lekarza niepokoji.Dlatego zostaje w szpitalu sama nie wiem na jak dlugo_Odezwe sie I opowiem jak mnie wypuszcza.

kwiatek - super. milo sie czyta takie historie...dzielna jestes z 2 bobaskami. buziaki dla was

kasia
- spokojnie. 14kg to jeszcze nie tragedia. a mowia ze w ostatnich 4 tygodniach juz sie prawie nie tyje, a czasem nawet mozna z 1kg schudnac.

kotek - kciuki trzymane za malucha, coby serducho sie uspokoilo. i tobie zeby goraczka przeszla to i maly sie lepiej poczuje

mamcia
- pewnie ze mozesz sie przylaczyc. mamy juz tu mamusie po ivf....witaj. ile twoja pociecha ma - corcia czy synek?

Witam dziewczyny!!!!

Mam pytanko czy możecie napisać jakie kremy na rozstępy stosowałyście??? Tych preparatów jest tyle na rynku, że już zgłupiałam!!!!

Z góry dziękuję :)

reklama
czarny kot trzymamy kciuki mocno!!!! Daj znać w jakiejś wolnej chwili co u Ciebie!!! Masz chyba neta w szpitalu więc jak znajdziesz chwilkę(a po ostatnim pobycie wiem że się zdarzają hi hi) ...to czekamy na info:)Wszystko z pewnością będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a ja przytyłam w sumie 9 kg...:(nie za mało??
Agulkak ja stosuje z serii AA krem na rozstępy dla kobiet w ciąży od 4 miesiąca....albo jest dobry albo poprostu tym razem mam mało z natury rozstępów...:)bo się nie robią poza kilkoma w okolicach pępka ale bardzo słabo widoczne....
mamcia79 witamy:)oj zazdroszczę szkraba na świecie już....:)Ja się doczekać nie potrafię....stwierdzam że ciąża u ludzi powinna trwać 2 miesiące:):):):)

Do góry