Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam piętrowe i młody szybko spał na dole. A co do łóżeczka to też wolę drewniane ale turystyczne się przydaje. Moje np. będzie u teściów i dokupie podworszany materac do niego dla wygody za 30zl widzialam
Choco, znasz najlepiej swoje dziecko i będziesz wiedziała czy dwulatek może spać na gorze. Moja dwuletnia wiercipieta spadła ze swojego dorosłego łóżka z barierkami jakies 5 razy aż sie nauczyła tak nie panoszyć jak ona to zrobiła nie wiem. Nic jej sie nie stalo bo było nisko, ale piętrowe nie dla niej.
Choco mój też szybko przeszedł na łóżko zwykle kupiłam mu takie w kształcie samochodu niskie było i nawet jak spadł to nie miał wysoko i się wkoncu nauczył :-)
Ale moje łóżeczko turystyczne tez ma poziomy. Dla mnie przewaga w tym turystycznym jest taka,że.dziecko ucząc się stawać itp nie obija mi się. Na to nie pomagają ochraniacze w drewnianym ;-)
No muszę powiedzieć że starszy też szybko zaczął spać na normalnym łózko (wtedy na dużej sofie) ze względu na to że tak się w nocy wiercił że się obijał o szczebelki