reklama

Ciezarowki na zakupach

A środki higieniczne, kosmetyczne itp. kiedy będziecie kupować?
Ja to mam straszny problem ile czego :zawstydzona/y:

Łóżeczko zamówimy jakoś w połowie listopada, żeby je złożyć i na spokojnie niech sobie wietrzeje ten zapach "nowości" ;-) My chcemy mieć raczej do końca grudnia już wszystko gotowe. Tylko się zastanawiam kiedy jest odpowiedni czas np. na pranie i prasowanie wszystkiego?

reklama
4 lata temu zrobiłam taka panikę na marcowkach w styczniu ze zaczęły prac skręcać łóżeczka :-) teraz myślę że już na początku stycznia zacznę bo to nigdy nie wiadomo kiedy mnie weźmie ;-)

Magda miałaś rację ;) :)

Ja jeszcze nabyłam taki kokon, w sumie sama nie wiem w jakim celu, właśnie się uszył i pani zdjęcia wstawiła ;)

Załączniki

• 1446210180271.jpg
    1446210180271.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 92
  • 1446210189668.jpg
    1446210189668.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 85
Bettina dlatego ja mam już gotowe. Wiadomo, w grudniu święta to mnóstwo biegania a w styczniu to już z górki i lepiej mieć gotowe.
Pamperaki mam bo trafiłam w super promo a 2 kolejne opakowania giganty kupiłam od koleżanki za grosze bo jej zostały.

reklama
No i jeszcze te święta po drodze, tłumy ludzi. Muszę koniecznie zdążyć przed tym świątecznym szałem. :szok:
Pociesza mnie myśl, że już garderoba prawie zebrana. Muszę kaftaniki dokupić bo w moim szpitalu chcą zamiast body a dopiero wczoraj listę znalazłam na stronie szpitala.

Kupione wczoraj:
76976e8f32a001d6med.jpg
[/URL]
beabd8164a1c39cemed.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry