reklama

Ciezarowki na zakupach

NowaNatka właśnie słyszałam, że niektóre szpitale zapewniają wszystko dla dziecka dlatego właśnie trzeba dowiedzieć się w konkretnym co i jak.

Co do aspiratora to mi w pierwszej kolejności przyszło do głowy, że kupiłabym drugi ale chyba jestem nadgorliwa skoro większość pisze, że jeden wystarczy :-D

reklama
Bettina musiałabyś jakoś je zaznaczać a ja jescze pewnie heden bym gdzieś zapodziała i i tak bym wzieła ten co jest

Ja musze jeszcze łóżeczko kupić i pościel ręcznik pieluchy i kosmetyki pewnie jeszcze coś wyjdzie ale to raczej drobiazgi a przewijak

Mi to brakuje większości jeszcze :szok: Jak miesiąc temu okazało się, że będziemy się przeprowadzać to nie kupowałam już więcej niż to co miałam, żeby było mniej do przewożenia. Mam tylko ubranka, dwa kocyki, 3 ręczniki i trochę drobnych akcesoriów. I tyle dobrze, że wstępnie mam już powybierane co jakiej firmy itp. Tylko z wózkiem jesteśmy całkowicie w lesie, kompletnie nie wiem co wybrać :-(

Bettina, nie jesteś sama :D też mnie czeka jeszcze przeprowadzka - w grudniu najprawdopodobniej - i tez czekam z zakupami, żeby tych rzeczy nie wozić :) Ta więc mam kilka ciuszków, kilka drobiazgów i coraz większego stresa, że nie zdążę ze wszystkim :)

Kupiliśmy lili wczoraj pierwsze bajki :) bardzo fajna książka bo z grubymi kartkami tekturowymi jak w książeczkach dla dzieci:) wiec będzie mogła od małego z niej sama korzystac;) a póki co tatuś do brzuszka będzie czytal:) i to za 24 zl:) uwielbiam taka jedna księgarnie w krk:) ceny książek naprawdę zachęcają do czytania:)

Załączniki

• 1446276763774.jpg
    1446276763774.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Każdy nawet najdrobniejszy zakup dla bobasa cieszy :-D
Przewijak i rożek, kolory wybierał TŻ bo ja nie mogłam się zdecydować :zawstydzona/y:
9de3c543c732a099med.jpg

Kocyk typowo dziewczęcy i cienki bo takiego mi jeszcze brakowało, grubszy już mam.
caa48e17f6ac3774med.jpg

Smoczki
b834942e5048fc3fmed.jpg

I kilka innych drobnostek: prześcieradła na przewijak, ceratki, grzechotki, szczotki do czyszczenia, pieluszki tetrowe i flanelowe itp. Mam tetrę 115g/m3 i 140g/m3 i lepiej kupować te drugie, na pewno będą trwalsze. :tak:
Jestem zadowolona bo lista zakupów znacznie się skróciła :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry