reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Wlazłam dzis u gina na wagę...zobaczyłam 69 kg...czyli od początku 8,5 kg na plusie.Ciekawe na ilu sie skończy ;) ?

Olciu zazdroszczę ;) Ja po dzisiejszej wizycie u gina melduję 14 na+!!! ;D
Heh, no i okazało się, że faktycznie waga u gina (w skrócie wagina ;D) źle ostatnio pokazała bo, az się pani która mnie dzis ważayła za głowę złapała co za bzdury mam w karcie ciąży wpisane, Hłe hłe sama to miesiac temu wpisywała i biła się w pierś że napewno wszystko jest OK!!!! ;D ;D ;D

:):)Ja dziesiaj tez bylam ważona:)nie u gina.. .a u mojej GP(doktorka ogólna,ktora sie mna opiekuje w ciązy-troche tu inne zwyczaje są)wiec nie na waginie ..i okazalo sie ze jestem juz 12 na +...:(...Lekarka stwierdzila ze nawet za malo przytylam przez ostatnie 3 tyg...2 kg...ja juz nic nie wiem..mnie sie wydaje ze to juz stanowczo za duzo...a tu jeszcze tyle do konca:(

Ostatnio nie moge nic jesc przez ta zgage-cholere .
Odzywiam sie mlecznymi szejkami dla mam w ciazy i gotowanymi warzywami , a i tak "wagina" jak szalona -coraz wiecej pokazuje .

Pewnie te 16kg to same wody plodowe , ekstra krew , wielkie cycki i duzy synek . Hahahaaha - AKURAT !

A ja słyszałam, że najwięcej tyje się w środkowych miesiącach a w tych ostatnich już znacznie mniej i wolniej. Trzymam się tego bo i tak już mam tych plusowych stanowczo za dużo  :laugh: A kiedyś byłam taka szczuplutka, że aż mi zazdrościli a teraz pupa wielka jak ... .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry