reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
U mnie dopiero 13sta sie zbliza. Jeszcze nawet sniadania nie zjadlam . Tak wiec mam troszke czasu.
No ale ta folia to i tak dopiero na PO-urodzeniu . Teraz to i swiety Boze nie pomoze . Balon napompowany malo nie peknie, nie ma co sie sciskac ;)

Proponuję przeźroczystą na całe ciało a na biust i pupę srebrną i KOBIETY NA ULICĘ!!  ( kiedys było kobiety na traktory :laugh:)

ah faktycznie, zapomnaialam, ze Ty to z czasem daleko w tył ;D a tak swoja droga to mopja kuzyneczka wyjechala do USA  a dokladniej do Chicago na kilka miesiecy. sama pisala, ze zmiana czasu, ze ciezko sie przyzwyczaic, ale jakos mi to z glowy wypadlo

dziewczyny a tak poważnie to ja całkiem poważnie mówiłam o tej srebrnej folii .Iza jak sprząta dom owija się tą folią i chodzi w niej kilka godzin ,potem jest spocona jak mysz .Widać jej pomogło

A może by tak po pordzie na golaska na plażę nudystów sie wybrać? :laugh: Chyba by wszyscy pouciekali na mój widok,z brzuchem do kolan,ale przynajmniej by mi za gacie robił i z przodu myche zasłonił ;D

reklama
;D Olu faktycznie niezły pomysł:):)i jaki praktyczny:)nie trzeba wydawac kasy na bikini(przynajmniej dolna czesc :D)Co do tej folii to cos sie przekonac nie moge..:)miala bym wrazenie jakby ktos mial mnie zaraz do piekarnika wlozyc i ustawic na 200 stopni:)hehe :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry