reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Krecik - oj tak . W sklepie nie wiem co kupic .... nic mi nie pasuje wiec nie kupuje zeby pozniej w domu nie lezalo i sie nie psulo ale jak juz siedze w domu ( i na chwile mi zgaga przejdzie ........ ) to wtedy sobie wymyslam pysznosci ,albo slina mi leci do telewizora lub komputera .

Znalazlam madry artykul na temat odzywiania sie w ciazy . Wiem,ze troche z reka w nocniku sie obudzilam,bo my juz przeciez prawie na finiszu jestesmy :) ,ale wlasnie w trzecim trymestrze jest najwazniejsze dobre odzywianie siebie i maluszka.
A to dlatego ,ze dopiero teraz dzidzia nabiera cialka i masy ,a przede wszystkim teraz sie ksztaltuje mozg .

Link :

http://www.lmm.pl/porady/cykle/ciaza-dieta.html

JAk tak dalej pójdzie to przyłączę się do mordujących cycami... dzisiaj zakupiłam dwa cycniki w rozm. 90 D z czego jeden okazał się po przymierzeniu za mały :o więc musze pójśc wymienić tylko na co?? A biust to dopiero nam urośnie jak pokarm będzie to co wtedy dwa berety i gumka?? Gdzie się podziało moje skromne 75 B??

A właśnie Wiolu w Nowej Roli są tanie biustonosze do karmienia 29 zł. Ja kupiłam dokładnie taki sam jak tam są tylko, że gdzie indziej (w pawilonach nad Ajką tam koło zająca) za 39zł. I daj mi moja droga namiary na ten sklep z pieluchami... plisss

K@siek ten sklep jest w rynku u morawskich koło BPH .Mają tam ubranka od niemowlaka po takie większe a także kaszki ,mleka po prostu wszystko.Ja przy moich cały czas się tam zaopatrywałam w pieluchy i kaszki bo u nich było najtaniej .

Dzięki za namiar na biustonosze ,ja też dawno temu nosiłam miseczkę b a teraz c a pewnie jak teraz pójdę to będzie już d ,więc mam czym zabijać :laugh: :laugh:

reklama
Ja tez przed ciaza zaczynalam od 75B . Marzyly mi sie wtedy cycki z prawdziwego zdarzenia !! Teraz je mam ( 80D) ale przyszedl z nimi w parze wieeeeelki brzuch przy ktorym zupelnie nowe zderzaki niczym nie roznia sie od tych starych-mikroskopijnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry