reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Ja się dowiem w czwartek ale ostatnio byłam 10 +,a nawt trochę mniej bo u mnie waga skacze . I tak jak powiedział osoby takie jak ja praktycznie już nie tyją ,tylko wszystko idzie w brzuszek (na szczęście)

raju?? Olu chyba zartujesz nie wiem czy ktoras z nas przytyła tak mało jak ty, gratulowac tylko , ksiazkowa wage masz szczesciaro nic ci nie zostanie po urodzeniu, ale zazdroszcze..u mnie 14,5 :( jeszcze pewnie ze dwa dojdzie buuu

Podobno najgorzej zrzucić to co się przybrało na wadze w pierwszym trymestrze, co dla mnie jest optymistyczne bo wtedy ani kilograma nie przytyłam ;D

to by było super ja 3 kg wiec tez nie dramat.
i tak sie tak starsznie nie boje bo z pierwszym przytyłam 30... ;D, wiec i tak nie bedzie najgorzej. rozstepów sie nie boje bo mam z tamtej ciazy mega wielkie i brzuch mam tak rozciagniety ze i trojaczki by weszły.

Ja 7 kilogramów na plusie jem za dwóch, a nie wiem gdzie to się podziewa chyba nie opłaca się mnie żywić :laugh:
teraz wizytę mam w piątek, przez ten miesiąc przytyłam kilogram ważę teraz 65 kg, też w życiu tyle nie ważyłam :laugh:

Boze 10kg to tak nieduzo!!! Ja tez bym tak chciala!!! Kasiek pamietaj ze nie jestes sama z tyakim przyrostem!!! Jedna rzecza mnie zasmucilas, ze najtrudniej zgubic ta wage z pierwszego trymestru, bo ja wlasnie wtedy tak ladnie podskoczylam!!! Mam nadzieje ze to tylko pogloski i ze to zalezy od organizmu!!! Ja nie chce byc gruba po porodzie!!!

Oj krecik nie będziesz gruba ,ja przy adzi w pierwszych miesiącach nie tyłam w ogóle ,dopiero po 6 miesiącu mnie rozwaliło ,także wszystko zależy od przemiany

reklama
O czym one mówią - 7-10 to tyle co brzuch i piersiątka! Więc napewno nie macie się czym martwic. Ja mam 19 + ale K@siek mnie pocieszyła bo w I trymestrze przybrałam tylko 3 a ta cała reszta jakoś się potem posypała. Mam nadzieję, że uda mi się wrócic do wagi z przed ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry