reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Cholercia,powiedzcie mi co ze mnie za fenomen,ze piersi powiekszyły mi sie malutko,tylko o niecały rozmiar miseczki,a mam na nich rozstępy???????? I czy jeszcze mi urosną po porodzie?

Olu tez sie nad tym zastanawiam...ostatnio w szkole rodzenia..jak bylo o karmieniu piersia...zaczelam myslec nad tym czym ja wykarmie Brianka..jak piersi nie bardzo urosly....ciagle miedzy A...a ...B....Mam nadzieje ze po porodzie bedzie jakies booom!!!:)hehe...bo tak to malenstwo niewiele bedzie mialo zapasow..chociaz slyszlaam tez ze ilosc pokarmu niezalezy od rozmiaru...sama juz nie wiem..troche zielona jestem w tym temacie ;)

A ja wam powiem ze na to nie ma reguly ale ja püo przeczytaniu gdzies ze trzeba wziac do szpitala na wyjscie stanik o 2 numery wiekszy to nastawiam sie ze wszystko jest mozliwe! Po pierwszej mojej ciazy to mi takie balony sie zrobily ze mogl by ktos powiedziec ze to sztuczne, bo takie wielkie i twarde byly!!! Za to po porodzie wszystko wrocilo do normy tylko zostaly mi 2 male rozstepy!!

Ja po pirewszym porodzie miałam wielkie itwarde do 3 miesięcy a przy kamilu miałam powiększone tylko przez miesiąc a później zmalały a i może było spowodowane tym że pokarm mi zanikł i wróciły do swojego rozmiaru i zostały mi tylko dwie małe kreseczki

moje pierki po pierwszej ciazy wygladały tak, córka kolezanki stwierdzi ze ciocia czyli ja ma cycki wieksze niz jej tato głowe :D.teraz jakos nie za wielkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry