Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hmm, mnie zawsze mama pocieszała, ze w ciazy mi sie powieksza, a po porodzie to juz w ogole "giganty" bedą a tu jakos nie zauwazylam. Tez mam o jeden rozmiar tylko wiecej....
Ale od ostatniej wizyty u ginki dzisiaj stwierdzono u mnie kolejne 2,7 kg do przodu czyli razem 17,7... Jak tak dalej pojdzie w lipcu wystartuje w zawodach Sumo w wadze koguciej
Mnie zwiększył się biust o dwa nr z B na D tylko zamiast 75 pod biustem jest 90 ;D po porodzie jak będzie mleczko to będzie pewnie jeszcze większy. Ale to nie jest wesołe bo słyszałam opowieści dziewczyn które z biustem w rozmiarze F nie mogą zabardzo podbiec do tramwaju ;D
No to juz przegiecie, moja ciotka ma normalnie F , i to od wielu lat, a rodzila jak miala tyle lat co ja (11 lat temu) i jak pamietam wtedy dopiero miala problemy z kupieniem odpowiedniego stanika, a co dopiero przy karmieniu....
ja na razie 11 na plus
piersi niestety wcale nie są większe, prawie sie mieszczą w normalnym staniku
może przy karmieniu się powiększą i zostaną? albo zostanie je po wyciągnięciu zarzucac na plecy ;D
U mnie też troszkę się powiększyły ,zrobiły się jędrniejsze ale dalej chodzę w normalnym staniku sprzed ciąży ,takżejeszcze nie kupowałam większego .W drugiej dobie jest po porodzie jest duży napływ pokarmu tak więc na pewno wystrzelą o 2 rozmiary ha ha ha