reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Ja in plus 9kg. W sumie to podobno książkowo jak na 32 tydzień. Z resztą wszyscy mi mówią że mi tylko piersi i brzuch urosły. no a stanik to musiałam kupić nowy po 2 miesiącu... w tej chwili oscyluje w 90D i wcale a wcale większe już nie sa mi potrzebne.

a ja też kupowałam stanik numer większy,ale cały czas noszę z fiszbinami,lekko usztywniany bo nigdy tych wiotkich nie lubiłam ze względu na mały biust...i teraz mam 80 C,ale z tych sztywniejszych,bo z wiotkich to pewnie B...nie wiem,jaki rozmiar z tych do karmienia mam sobie kupić.Może jeszcze poczekam?

Ja tez nosze usztywniane...tyle ze 75 B..wiec Olu nie nazekaj na maly biust!!!:)....kupilam juz staniki do karmienia...tez rozmiar...75 B....nie wiem czy dobrze zrobilam..narazie są za duze...(bez usztywnien)...i wiszą...ale obawiam sie..ze jezeli mialby nastąpic jakis gwaltowny wzrost...to sie w nie nie wcisne...hmmm..myslicie ze powinnam wymienic??jeszcze mam szanse...

Ja przybrałam 15 a piersi z 80 D zrobiły się 90 E tragedia z kupieniem stanika...:-( niech juz kurde nie rosna bo złamię sobie kręgosłup:-) Dziś byłam na USG mały waży 2115 i lekarz powiedzial ze ejst calkiem spory:-) a napewno zdrowy:-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry