reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
hmmmm, ja się zapinam chociaż nie ma już luzu..... nawet miseczki nie bardzo małe...... pewnie w ostatnim miesiącu mi wylezie bardziej. no i jak się bezie karmić to pewnie mleczarnie urosną ;)

moje staniki tez tylko troche male :-[ Ale juz sie nie mieszcze wiec moze po porodzie jeszcze mi wyskocza ;)
A co do wagi to wlasnie lece sie zwazyc ;)................... 10kg na plusie :( tydzien temu bylo tak samo, mialam nadzieje, ze troche przybierze ten moj Wiciu :-[

Basieńka tego się właśnie obawiam, że przybędzie ;) 3 tyg. temu kupiłam sobie biustonosz do karmienia w rozm. 85 D (przed ciążą 75 B) i już jest na styk, noszę 90D narazie... :o Te sprzed ciąży to już nawet nie wspomnę :-[

NA POCZATKU JAK PAMELE A PO KARMIENIU JAK W PROGRAMIE CHCE BYC PIEKNA ;D ;D ;D POCIESZM WAS ALE TAKA RZECZYWISTOSC JEJKU SAMA SIE UBAWIŁAM AZ SIE POPLAKAŁAM GRAWITACJA BEDZIE SILNIEJASZA MUSZE ISC DO TOALETY BO NIE WYTRZYMAM

reklama
Basieńko ja protestuje  :laugh:  :laugh:  :laugh: u mnie żadnej grawitacji nie było i wszystko bylo i jest na swoim miejscu  ;D jednym słowem piersi na karmieniu nie ucierpiały  :) za to brzuszek musiałam ostro ćwiczyć żeby wrócił do stanu sprzed ciąży  ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry