• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
hmmmm, ja się zapinam chociaż nie ma już luzu..... nawet miseczki nie bardzo małe...... pewnie w ostatnim miesiącu mi wylezie bardziej. no i jak się bezie karmić to pewnie mleczarnie urosną ;)

moje staniki tez tylko troche male :-[ Ale juz sie nie mieszcze wiec moze po porodzie jeszcze mi wyskocza ;)
A co do wagi to wlasnie lece sie zwazyc ;)................... 10kg na plusie :( tydzien temu bylo tak samo, mialam nadzieje, ze troche przybierze ten moj Wiciu :-[

Basieńka tego się właśnie obawiam, że przybędzie ;) 3 tyg. temu kupiłam sobie biustonosz do karmienia w rozm. 85 D (przed ciążą 75 B) i już jest na styk, noszę 90D narazie... :o Te sprzed ciąży to już nawet nie wspomnę :-[

NA POCZATKU JAK PAMELE A PO KARMIENIU JAK W PROGRAMIE CHCE BYC PIEKNA ;D ;D ;D POCIESZM WAS ALE TAKA RZECZYWISTOSC JEJKU SAMA SIE UBAWIŁAM AZ SIE POPLAKAŁAM GRAWITACJA BEDZIE SILNIEJASZA MUSZE ISC DO TOALETY BO NIE WYTRZYMAM

reklama
Basieńko ja protestuje  :laugh:  :laugh:  :laugh: u mnie żadnej grawitacji nie było i wszystko bylo i jest na swoim miejscu  ;D jednym słowem piersi na karmieniu nie ucierpiały  :) za to brzuszek musiałam ostro ćwiczyć żeby wrócił do stanu sprzed ciąży  ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry