reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
swistak3ry.jpg
MAM NADZIEJE ZE OBRAZEK MI WYSKOCZYŁ DOBRE DO WATKU CO HUMOR MUSI BYC

A ja smiesznie tyje!!! Przez 2 tygodnie przybralam 700g a teraz przez ostatni tydzien 1800g!! Wychodzi na to ze od poczatku ciazy mam 17,7kg na plusie!!!!

Corsini, bądź dobrą koleżanką i zdradź nam sekret na pokonanie grawitacji cobyśmy nie musiały nosić naszych cycuchów zarzuconych na plecy ;D słucham... :)

A ja sie niepotrzebnie wczoraj wazylam na domowej wadze bo z tego wyszlo, ze nic nie przytylam od tygodnia :( Odrazu sie zaczynam denerwowac ,ze Witus nie rosnie.Dzisiaj sie zwazylam i wychodzi kg wiecej ale to tez pewnie zalezy od ciuchow ::) musze poczekac do wizyty ztym wazeniem bo nowej schizy dostane ;)

K@siu jestem więcej niż pewna że na plecy zarzucać nie będziemy  :laugh: sekretów żadnych nie znam niestety  ::) chociaż fajnie jakby było w razie czegoś jakieś czary mary  ;D być może to ze nie karmiłam dłuzej niż pół roku  ;) ale koleżanka karmiła ponad 2 lata( jestem pełna podziwu) i jej piersi również na wyglądzie nie straciły  :) Aneczko nie smuć się za wczasu i tak jak piszesz poczekaj  zamartwianiem się do wizyty  ;) to że Ty nie przybrałaś na wadze nie znaczy ze dzidzia nie rośnie ,pewnie rośnie sobie w najlepsze :) nie martw się prosze na zapas..a wagę wepchaj w ciemny kąt( jak ja ;D )  :laugh:  :laugh:

Z TA WAGA TO JEST CHYBA NORMALNE JA OSTATNI PRZEZ DWA TYG PRZYTYŁAM 800g A TERAZ W CIAGU TYG PRAWIE 2 KILO CIEKAWA JESTEM OD CZEGO TO ZALEZY TEZ SIE MARTWIŁAM ALE WIDZE ZE NIE JESTEM SAMA WIEC CHYBA NIE MA SIE CZYM MARTWIC

Ja też od ostatniej wizyty u gina przybrałam prawie 3 kg. i nawet jak głupia sprzeczałam się z lekarzem że to nie możliwe ,bo bardzo mało jem i pilnuje się na każdym kroku .Pośmiał się ze mnie i wytłumaczył mi że widzi że nie przytyłam nigdzie oprócz brzucha czyli znów powiększyły mi się ilości wód .Boże święty przecież do końca to ja nie udźwigne brzucha :laugh: :laugh:hi hi hi

A co do piersi to jak mówi mój wuj (mąż chrzestnej); PANOWIE !MASOWAĆ I MASOWAĆ :laugh:a efekty będą widoczne ;D ;D :laugh:

może jest coś w tym ciocia skończyła 50 lat a piersi ma piękne ( nie chodzi nigdzie i nie upiększa się)

reklama
Oj a po ktorej mam sprawdzić że geny odziedziczyłam?bo kilka mam cioć ;D Ja tak średnio w 2 tygodnie przybieram około kilogram...więc zostało jeszcze 5 tygodni to obstawiam jakieś 4 kg do przodu jeszcze,ale nie chcę nic zapeszać,bo czesem to się więcej pod koniec tyje ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry