Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A była któraś z Was u dentysty w trakcie ciąży bo coś zaczyna mnie pobolewac ząb i nie wiem jak to wygląda w ciąży czy można dostać znieczulenie wiecie jak to sie odbywa?
Dziewczyny byłam dzisiaj w szpitalu, w którym będę rodzić. Moja ginekolog pokazała mi oddział, zapoznała z położonymi, byłam pod wrażeniem że można mieć takie podejście pozytywne do pacjentkiktg nie wykazało skurczów ale mam rozwarcie szyjki na 2 cm. Mój Maciuś waży ok 3400 więc chyba tak normalnie, zwłaszcza że waga podawana w tym tygodniu ciąży jest trochę oszukana, nawet do pół kilograma. W sumie wolałabym żeby było mniej niż więcej z wiadomych względów. Oczekiwanie na poród jest nieprzyjemne...Nerwy i stres dają o sobie znać... myslalam że pod koniec ciąży umyje okna albo poprzytulamy się z mężem ale jestem w takim stanie zmęczenia że nie mam siły kompletnie na nic...Najgorsze jest to że wszystko może zacząć się dziś, jutro albo za dwa tygodnie...
Jak super[emoji3] kurcze no zaczyna się [emoji16] i na nas przyjdzie czas justi. Gosia dała radę to i my damy[emoji16] pozdrów jąDawo jeżeli pamiętasz Gosię, to dzisiaj urodziła Stasia![]()
Hej,a ty co się nie odzywasz? Co tam? Lepiej ci i się wypisałas? A może już urodziłaś? Odezwij się koniecznie....Hej dziewczyny. Mam pytanie czy u którejś z Was po 20 tc pojawiło się lekkie zasinienie palców u rąk dokładnie pół paznokci?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Juz zaraz bedziesz miec poród za sobą. A powiedz po porodzie wracasz do leków?Dziewczyny byłam dzisiaj w szpitalu, w którym będę rodzić. Moja ginekolog pokazała mi oddział, zapoznała z położonymi, byłam pod wrażeniem że można mieć takie podejście pozytywne do pacjentkiktg nie wykazało skurczów ale mam rozwarcie szyjki na 2 cm. Mój Maciuś waży ok 3400 więc chyba tak normalnie, zwłaszcza że waga podawana w tym tygodniu ciąży jest trochę oszukana, nawet do pół kilograma. W sumie wolałabym żeby było mniej niż więcej z wiadomych względów. Oczekiwanie na poród jest nieprzyjemne...Nerwy i stres dają o sobie znać... myslalam że pod koniec ciąży umyje okna albo poprzytulamy się z mężem ale jestem w takim stanie zmęczenia że nie mam siły kompletnie na nic...Najgorsze jest to że wszystko może zacząć się dziś, jutro albo za dwa tygodnie...
Hej. Mam remont w domu i zamieszanie i dużo na głowie więc jakoś nie mam czasu nawet zajrzeć. U mnie ok jak na razie pogoda trochę dobija ale nie jest źle. Rodzę dopiero w sierpniu więc jeszcze trochęHej,a ty co się nie odzywasz? Co tam? Lepiej ci i się wypisałas? A może już urodziłaś? Odezwij się koniecznie....
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Mam remont w domu i zamieszanie i dużo na głowie więc jakoś nie mam czasu nawet zajrzeć. U mnie ok jak na razie pogoda trochę dobija ale nie jest źle. Rodzę dopiero w sierpniu więc jeszcze trochę
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom