karola0096
Zaangażowana w BB
dziewczyny każda z nas jest inna i każdy organizm inaczej reaguje na ciążę. ja w pierwszej przytylam 20kg a w drugiej tylko 6kg! teraz jestem w 11tygodniu trzeciej i narazie 3kg na minusie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DaWo a Ty tak zawsze na wszystkich cięta jesteś?
Rozumiemy to nie przejmuj sięPrzepraszam po prostu za szybko chciałam coś napisać i ucielo mi post...
Jestem bo nie można się użalać nad sobą, możemy sobie współczuć ale czasami trzeba wprost powiedzieć jak któraś już przesadza, czasami trzeba swoje odcierpiec żeby przyszedł lepszy dzień, myślisz że tego nie wiem.... Jestem nie tyle cięta co szczera bo pewnie to samo myślicie ale żeby napisać to brak odwagi.DaWo a Ty tak zawsze na wszystkich cięta jesteś?![]()
Nic się nie przejmuj, głowa do góry, a mąż jak mąż jeden zrozumie,a drugi nie... Ważne żebyś sama wiedziała co ci jest i zrozumiała mechanizm nerwicy...Przepraszam po prostu za szybko chciałam coś napisać i ucielo mi post...