Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
19 tc to bardziej przedzial poczatkowy czy zaawansowany ciazy?Dziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej![]()
To super, u mnie spadek formy od wczoraj niestety nawet relanium nie działa ehhhJeszcze jakieś są ale trochę przeszło mam nadzieję że będzie już lepiej![]()
Ja jestem w 8 tygodniuDziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej![]()
U mnie nocka okropna nawet relanium nie pomogłoTo super, u mnie spadek formy od wczoraj niestety nawet relanium nie działa ehhh
Super. Jak się Ola czujesz?Ja jestem w 8 tygodniu
U mnie 6 więc dlatego pytam19 tc to bardziej przedzial poczatkowy czy zaawansowany ciazy?![]()
Ja jestem w 8 tygodniuDziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej![]()
FajnieJa jestem w 8 tygodniu