reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciężarówki z nerwicą

A ja mam dość dziwne pytanie no może nie do końca dziwne ale bardzo osobiste do Was.
Uprawiacie często seks z mężem bo ja właśnie nie może raz na dwa tygodnie i do tego jeszcze podczas stosunku mam dziwne uczucie jakiego nie miałam przed ciąża i nie sprawia mi to przyjemności. No i oczywiście dzisiaj mi mąż zaczął opowiadać że mało się kochamy że jak jedzie po mieście to patrzy na inne laski itd. i tez powiedział coś o zdradzie. Na prawde zaczynam się denerwować i tym dodatko a jeszcze w moim stanie psychicznym to na prawde nie chce mi się uprawiać tego seksu.Macie też taki problem Proszę doradźcie cos

reklama
no my częściej, dużo częściej, co nie zmienia faktu, że teksty twojego męża są co najmniej nie na miejscu. To jak po porodzie będziesz mieć zakaz seksu co najmniej 6 tyg to cie zdradzi? chore...

Ja odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy czyli od 3 miesiecy nie uprawialam seksu z moim partnerem.. po prostu nie czuje tego narazie, boje sie ze cos sie stanie I nie bede sie zmuszac.. ale moj partner to rozumie a jesli nie rozumie to udaje ze rozumie;) twoj maz powinnien troche bardziej cie wspierac w tej kwestii w koncu w gre wchodzi zdrowie waszego dziecka.. jesli nie czujesz sie komfortowo moze porozmawiaj z nim o tym..

Hmm ja sama tez inicjuje zbliżenia bo dla mnie to po prostu ważne. Oprócz tego że jestem matką jestem też żoną więc nie chce się oddalić od męża. Wiadomo że jakby były przeciwwskazania do współżycia to inna sprawa

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wychodzę z założenia ze jeśli zle sie czuje i nie mam ochoty to nie trzeba sie zmuszać. Ciążą to "dziwny" czas i facet powinien to zrozumieć.

Nikt ci nie każe się zmuszać. Ja lubię seks i jeśli dobrze się czuje to nie będę go sobie odmawiać. Z drugiej strony faceta też trzeba zrozumieć. Ale napewno nie powinien on tak reagować jak mąż iwi

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie powinien tak zareagować trudno kolejny problem mi doszedł zobacze jak to dalej się potoczy... Chociaż jest mi przykro że tak powiedział i jestem cały dzień smutna.Na prawdę w życiu można liczyć tylko na siebie, być swoim najlepszym przyjacielem. Rodzice kiedyś umrą rodzeństwo ma swoje życie i problemy mąż może odejść i zdradzić...

A ja mam dość dziwne pytanie no może nie do końca dziwne ale bardzo osobiste do Was.
Uprawiacie często seks z mężem bo ja właśnie nie może raz na dwa tygodnie i do tego jeszcze podczas stosunku mam dziwne uczucie jakiego nie miałam przed ciąża i nie sprawia mi to przyjemności. No i oczywiście dzisiaj mi mąż zaczął opowiadać że mało się kochamy że jak jedzie po mieście to patrzy na inne laski itd. i tez powiedział coś o zdradzie. Na prawde zaczynam się denerwować i tym dodatko a jeszcze w moim stanie psychicznym to na prawde nie chce mi się uprawiać tego seksu.Macie też taki problem Proszę doradźcie cos
A to ci dziadzisko, jaki szybki do zdrady, powiedz mu po następnej wizycie że przez jakiś czas nie możesz,a narazie daj mu jak ma ci tak gadać to tyle przecierpisz....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie powinien tak zareagować trudno kolejny problem mi doszedł zobacze jak to dalej się potoczy... Chociaż jest mi przykro że tak powiedział i jestem cały dzień smutna.Na prawdę w życiu można liczyć tylko na siebie, być swoim najlepszym przyjacielem. Rodzice kiedyś umrą rodzeństwo ma swoje życie i problemy mąż może odejść i zdradzić...
Weź się nie nakręcaj, po co zakładasz rodzinę jak i tak zostaniesz sama...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry