Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SUPER. Nasza gwiazda [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] dałaś radę [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny dzisiaj o 17 urodziłam Maciusia, poród trwal 2 h i tylko jeden skurcz party....jest śliczny. ..patrzę na niego i łzy mi płyną po policzkach...
Dziewczyny dzisiaj o 17 urodziłam Maciusia, poród trwal 2 h i tylko jeden skurcz party....jest śliczny. ..patrzę na niego i łzy mi płyną po policzkach...
Gratulacje!!! Żyj ta chwila jak najdłużejDziewczyny dzisiaj o 17 urodziłam Maciusia, poród trwal 2 h i tylko jeden skurcz party....jest śliczny. ..patrzę na niego i łzy mi płyną po policzkach...
Buziaki dla ciebie i dla maluszkaDziewczyny dzisiaj o 17 urodziłam Maciusia, poród trwal 2 h i tylko jeden skurcz party....jest śliczny. ..patrzę na niego i łzy mi płyną po policzkach...
Gratulacje...super...juz masz swojego skarba przy sobieDziewczyny dzisiaj o 17 urodziłam Maciusia, poród trwal 2 h i tylko jeden skurcz party....jest śliczny. ..patrzę na niego i łzy mi płyną po policzkach...