Pasibrzuch
Fanka BB :)
Najwazniejsze, żeby dziecko sie zdrowe urodziło, a reszte sie przeżyje jakoś ;-) choć jeśli okaże się, że jednak będe miała cc to raczej będę szukała dobrego szpitala.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pasibrzuch- Słyszałam, że w szpitalu zmienił sie personel. Nie wiesz czy dr Horzelska tam nadal pracuje? Rozważałam chodzić do niej prywatnie. Narazie chodzę z NFZ do lekarki w Katowicach, ona pracuje w szpitalu na Raciborskiej. Narazie rozważam dwa te szpitale, ale chyba byłabym spokojniejsza gdybym rodziła w Świonach bo mam bliżej. Poza tym chciałabym się zdecydowac na jakąś przyszpitalną szkołę rodzenia i trochę wcześniej chcę podjąć decyzję o wyborze szpitala.

stwierdziłam że jednak zostanę przy swoim szpitalu a źle nie jest bo już jeden poród tam mam za sobą
prawie dwa lata temu (w październiku) urodziłam tam córeczkę Nikolę :-) teraz zostanę styczniową mamą
no chyba że się Orzeszkowi przywidzi wyjść wcześniej to może jeszcze grudzień zaliczę
byle tylko mu się nie ubzdurało w Sylwestra pojawić 
witam dziewczyny i ja się przyłączę do was- jestem z Mysłowic i termin porodu mam na 1 września ,jeśli mi nie zamkną szpitala w Mysłowicach to właśnie tu zamierzam urodzić naszego synka Jakuba. Mam pytanie do ciebie AbEja bo widzę ,że jesteś z Mysłowic- w jakiej okolicy mieszkasz