sylwia85
Majowe mamy'08
Mamy taką piaskownicę
Drewniana piaskownica z ławeczką 120x120 TANIO (629721731) - Aukcje internetowe Allegro
i taką zjeżdżalnie (prawie)
SMOBY ZJEZDZALNIA KS KRÓLA z WODĄ 310153 + BONUS (626951025) - Aukcje internetowe Allegro
te body early days zamówilam jednak jak przyjda to powiem jakie sa
Body dzieciece * early days*12-18m* +* prezent* (637382977) - Aukcje internetowe Allegro
Drewniana piaskownica z ławeczką 120x120 TANIO (629721731) - Aukcje internetowe Allegro
i taką zjeżdżalnie (prawie)
SMOBY ZJEZDZALNIA KS KRÓLA z WODĄ 310153 + BONUS (626951025) - Aukcje internetowe Allegro
te body early days zamówilam jednak jak przyjda to powiem jakie sa
Body dzieciece * early days*12-18m* +* prezent* (637382977) - Aukcje internetowe Allegro
. Postanowiliśmy zrobić z desek, bo mamy dostęp. No i jak już mieliśmy deski to się okazało, ze trzeba je wyheblować ale jak mój tato i P. zaczeli modzić to zamiast do zakładu na heblarkę , to taką - nie wiem - szlifierką (?) zaczeli gładzic. No ładnie wyszło, ale to były zwykłe deski, i krzywe jak diabli. Trudno było ja tak zbić, żeby nie było szczelin i piach się nie wysypywał. Zrobili w końcu, pomalowali i mokrą zostawili pod drzewem na noc. Dzis od rana było odklejanie liści i innego szajsu opadłego z drzewa.
Generalnie to jeszcze problem dochodzi z wysokością desek bo trzeba było półtora deski wysokości i zbić to, ech...
Tego samego dnia, próg juz był śliczniutki zrobiony, wstawiony, polakierowany i jeszcze moim rodzicom wymienił.
chłopy...
) no a w jakims zakladzie to by kosztowało tyle co ta piaskownica cała to i tak masz dobrego dziadka bo u mnie stwierdzil ze zbije sie bylejakie 4 deski i bedzie a co