reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Tez go miał kupic i zrezygnowałam jak zobaczyłam ile za niego " śpiewają". w sumie dobrze bo byłby jeszcze jeden rupieć w domu. Tak myślałam, ze trzeba mocno zasysać a Miku jak wspomniałam leniwy. Pije czasami z normalnego kubka i tam przecież leci bez trudu to jak się ma przestawić.

Z tego bidoniku co go wkleiła Dotkass to Miku wypija ( i wychlapuje trochę , nie za wiele, ale jednak) gdzieś z półtora kubka na dzień czyli jak na niego dużo. Wcześniej naprawdę trudno go było przekonać do picia. Dawałam mu w upały w kartoniku z tymbarka picie, żeby już pił cokolwiek. Z tym, ze musiałam mu trzymać kartonik bo on zaraz robił ścisk i wychlapywał wszystkie picie. fontanna soku jabłkowego. A jak mu trzymać picie to weźmie łyka i zmyka . Tu pan i władca napoju;-)-ważniocha.
Jeszcze go z katalogu zamawiałam na specjalne życzenie jakby to nie wiem co było .

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam cos podobnego jak Dotkass ze slomka.Kupila teraz drugi z Tommee tipee ale cos ciezko idzie:no:poprzedniego nie moge nigdzie spotkac:no:
Iwonka na takim wlasnie koniku Kondzio rozwalil warge w przedszkolu,wtedy co bylismy pierwszy raz:sorry:
Szopek Kondzio tez tak naciska zaraz kartonik:angry:chce a nie moge mu dac bo zaraz caly mokry:baffled:

ten wczesniejszy to taki mamy
c_big1812232.jpg

tylko ze wzorem innym.
teraz to może by mu poszło już picie z niego ale zgubiłam słomkę ze środka :baffled:

Bo te kubki trzeba tak pucować, , rozkładać wszystkie części , składać. Zwłaszcza ten TT to była maskara , tyle zakamarków.

szopek to Mikuś tak samo jak Ami pije już z normalnego kubka, więc trudno jej już "ciągnąć"- ssać znaczy się, boszzzzzzzz biorąc pod uwagę, że chodzi o dziewczynkę dziwnie to brzmi :dry:, co do kubków z zakamarkami, kurcze masakra jakaś, jeszcze jak można rozłożyć na części to ok, ale jak się nie da to za jakiś czas taki syf się zbiera w szczelinach, że nic tylko wyrzucać średnio co tydzień...i weź tu wydaj 50 zł za kubek na tydzień czasu :sorry2:

Mleko Amela pije z takiego

Stwierdzam, że kubki Canpolu są nie dość, że nie drogie, to jeszcze fajne i bez większych zakamarków, więc stawiam na nie :tak:

Ostatnia edycja:
Szopek to jets wlasnie ten o ktorym ja pisalam:tak:Chyba mamy takie same:-)my tez inny wzor.Ale kubek ma przegryziona troche slomke wiec kupilam inny,z termosikiem i dobrze ze tego nie wyrzucialm jeszcze bo ten nowy wlasnie rzlozylam na czesci by umyc i po ktorym razie nie da sie pic:no:ssie a nie leci:no:
Taki,niebieski:baffled:
Bidon pstryczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 18+ (789789028) - Aukcje internetowe Allegro

Tego starego ciezko umyc ale latwo z niego pic itd.my zadowoleni ale ten nowy ciezko sie otwiera,do tego nioe dziala teraz:baffled:

tak sobie czytam o tych kubkach i kubeczkach i zazdroszczę Wam bo moje dzieciaki nawet próbować nie chcą, butelka i już. Filip tylko aventy a Ritka różne tylko smoczek silikonowy i profilowany być musi. Kupiłam juz kilka takich kubeczków i większość juz wyladowała w zabawkach albo w kąpieli jako zabawki bo pić z nich nie maja zamiaru:zawstydzona/y:. Może za jakis czas jeszcze raz spróbuję...

Madzia dokladnie na tym ustniku co pokazala teraz Mamita nauczyla sie Klaudia pic wlasnie,gdy ja przezucalam z butli,Nic nie tolerowala a ten ustnik kupilam wlasnie z zestawem LOVI i byl to strzal w 10tke.Tez kupe kasy wydalam na rozne roznosciowe kubki i nic,tez sie walaja w szafkach a ten ustnik zalapala :-)

Nie dawno jej zmienilam kubek na inny,taki typowy niekapek i nie chciala z niego pic,zucala nim o podloge i plakala,ale ja caly dzien przetrzymalam i w koncu tak jej sie pic chcialo ze po 8 godzinach walki napila sie z nowego.

Ostatnia edycja:
dzięki mamita właśnie myślałam o takim ale byłam w dwóch sklepach i nie było, a na allegro jeszcze nie zajrzałam , dzieki jeszcze raz lecę kupić jeden na próbę;-)

reklama
Do góry