reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

No wlasnie chyba tak zrobie kuleczko. Mo mama twierdzi ze tak wychowala mnie i brata i nic nie bylo, A mowi ze takie ciepelko ze cud miod dla dzidzi. a alergia jak bedzie to sama mi kupi te antyalergiczne. No sie zobaczy. Najwyzej niech szyje. Ja bede miec pod glowe na czas relaksu jakby sie do lozeczka nie nadala....:tak:

reklama
Nie dajcie sie zwariowac, przeciez my wszyscy mielismy z pierza

Ja śpię pod pierzową kołdrą, więc i tak się dzidziak z pierzem zetknie bo nie zamierzam zmieniać :-)

Moj wozek tu na zielonej wyspie kosztuje ok.1200 zl (300 euro). ale to nie jest zadna fajowa firma. Ale mi nie o firme chodzi. Mieszkam nad oceanem wiec pewnie sol i tak zezre mi go, wiec potem wymienic bedzie trzeba, wiec nie chce sie zbytnio wykosztowywac.
Wczoraj wreszcie kupilismy autko dla mnie, bo bez niego ani rusz. Male czarne Polo 96 rocznik. Nie kupujemy nic lepszego, bo w Polsce oplacamy drugie. Ale to kolejny krok do przodu. 10 listopada dwa spotkania w sprawie domu. Ciekawe...
A becikowe 10000 to rozumiem. moze kiedys...

Nie wiem, dlaczego na allegro taki drogi ten wóżek.Ja zapłaciłam za cały komplet (gondola, spacerówka, fotelik)2000zł w sklepie!!!!:no: :no: :no:

a ja znalazlam kupca na moja sukienke slubna i postanowilam zaszalec!!
kupuje mutsy, ale 4 rider, bez skretnej tylnej osi!
w przyszlym tygodniu bede zamawiac.
juz nic nie kombinuje bo znowu sie zamotam :-D

reklama
Do góry