reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Wstawiam fote, filmik wam potem wstawie tez :-)
3321jyx.jpg

Ta to bylo moje marzenie, ale Macieja by mnie zabil. Za malo miejsca u nas, poza tym Julka by sie namietnie na to ladowala. Hustawka super, ale na duze pomieszczenia. Zazdroszcze, bez zawisci oczywiscie...

Nonek w zamku niby mamy duzo miejsca, ale teraz jestesmy w PL i w naszym pokoiku nic sie nie miesci hahahah. Wszystko wcisniete w kont,:wozek, na wozku lozeczko turystyczne-na noc stawiam na lawie, fotelik samochodowy, nowy bujak. Jak musze z mala pospacerowac to mam malo przestrzeni hahaha:-D

A wiecie ze Fisher ma tez bujak, gdzie im mocniej maluch kopnie nogami to glosniej muzyka gra??? Albo nocnik z nakladka. jak maluch usiadzie to muzyczka gra, jak zrobi siusiu czy kupke to fanfary graja???? Dobre jaja

jejku mi tez sie podoba ta hustawa, ale jednak zrezygnowalam bo zero iejsca, juz sie i tak potykam o wszystkie szpargaly, jakos przebieduje te pare miesiecy poki Helen nie zacznie raczkowac:-D

Heh - moja Ala miała taki nocnik gdzie jak zrobiła siku, to grały fanfary, ale tak ją zainteresowało, co tam gra,że od spodu rozdłubała to urządzenie tak, że nie dalo się już poskładać:-D

reklama
Do góry