reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Moje wypełnienie też leży na razie zafoliowane pod łóżeczkiem.....tam też trafią wszystkie pracowicie dziś prasowane welurowe śpiochy i bluzy, jeśli w lipcu ma być tak , jak dziś i w weekend
Szykuje się masakra upałowa....będziemy z Młodą leżeć pod wentylatorem w samych pieluchach albo i bez i zdychać do jesieni

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
a powiedzcie dziewczyny do czego jest Aftin w szpitalu potrzebny?? Bo ja chyba jakaś niezorientowana jestem 

survivor26
Mamy lipcowe'08
nam połozna mówiła, że lepiej mieć na wszelki wypadek, bo o pleśniawki nietrudno, natomiast może zdarzyć się, że w szpitalu Aftinu nie będzie.... ale to podobnie, jak inne rzeczy z tej wyprawki szpitalnej można skonsultować ze szpitalem, o ile się wie, gdzie się będzie rodzić....
a ja poprane poprasowane mam dla malego ciuszki
dzis kupilam okrycie dzieciece wielofunkcyjne:-) becik, spiwor i kocyk mozna z tego robic. Wlaśnie piorę:-) a mężuś kartony klei coby byly mocniejsze bo zaczynamy dzis pakowanie wyprowadzkowe
no i szlafrok do szpitala mam zakupiony wiec cos sie ruszylo
teraz tylko jeszcze koszulki z allegro do karmienia i bedzie wyprawka szpitalna prawie gotowa
dzis kupilam okrycie dzieciece wielofunkcyjne:-) becik, spiwor i kocyk mozna z tego robic. Wlaśnie piorę:-) a mężuś kartony klei coby byly mocniejsze bo zaczynamy dzis pakowanie wyprowadzkowe

no i szlafrok do szpitala mam zakupiony wiec cos sie ruszylo

teraz tylko jeszcze koszulki z allegro do karmienia i bedzie wyprawka szpitalna prawie gotowa
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja mam wypełnienie,ale nawet nie pomyślałam żeby je wyprać
poszewki owszem, ale wypełnienie
Dziewczyny nie dajmy się zwariować
Madzia nie chciałbym Cię załamywać, ale o po 14ej kiedy Ty zabierałaś się za prasowanie ja siedziałam w autobusie i jechałam do Babci - oczywiście już byłam po akcji Prasowanie:-)
poszło bez większych dolegliwości i wierzę, że u Ciebie było podobnie
co do tego Aftinu to ja jeszcze nie słyszałam żeby u mnie w szpitalu tego wymagali czy coś podobnego, ale się dowiem

co do tego Aftinu to ja jeszcze nie słyszałam żeby u mnie w szpitalu tego wymagali czy coś podobnego, ale się dowiem

Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
kiedy kupujecie biustonosze do karmienia? ja wlasnie kupilam jeden w weekend i zamierzam kupic jeszcze ze 2-3,ale wypiore tylko jeden,ktory zabiore ze soba do szpitala,a reszte dopiero jak bede juz miala mleko coby w razie czego wymienic na inny rozmiar... jesli chodzi o pranie i organizowanie pokoju malej,to u mnie wszystko musi poczekac do przyszlego tygodnia,bo do piatku jeszcze pracuje... nawet juz dzis moj gin zasugerowal,ze chyba na mnie pora posiedziec w domu ;-)
:-)... a oto mojej kruszyny pokoj - tylko tak na probe,bo jeszcze chcemy ( tzn.ja chce,bo Joe najlepiej by wolal nie) pomalowac i tu prosze was o pomoc w doborze koloru - teraz mamy zoltawy i zastanawiam sie czy zostac przy nim czy pomalowac na bardzo delikatny niebieski,bo meble sa biale i wiekszosc poscieli itp... niebieska.

a oto zawartosc mojej corki komody i z lekkim przerazeniem stwierdzam,ze to "tylko" w rozmiarze 0-6 miesiecy,moje biedne dziecko ma matke shoppoholiczke ;-)
:

sklad pieluch: po paczce Pampersow i Huggies Newborn i moje pieluchy tetrowe i uszyte:

karuzela,wanienka i lezaczek oraz slizgawka na zas w ogrodku
- kolezanka z pracy sie pozbywala i nam ja dala:

oto mebelki,ktore zamierzamy jeszcze dokupic...

a oto zawartosc mojej corki komody i z lekkim przerazeniem stwierdzam,ze to "tylko" w rozmiarze 0-6 miesiecy,moje biedne dziecko ma matke shoppoholiczke ;-)

sklad pieluch: po paczce Pampersow i Huggies Newborn i moje pieluchy tetrowe i uszyte:

karuzela,wanienka i lezaczek oraz slizgawka na zas w ogrodku

oto mebelki,ktore zamierzamy jeszcze dokupic...

reklama
Izabelka
Oski i Wercia
jejku wszystkie juz piora...chyba i ja sie wezme :-)
ja mysle, ze takierzeczy jak aftin to mozna w kazdej chwili w aptece kupic, mąż czy obojetnie kto kupi; a tak to lezy jak bedzie niepotrzebne; moj syn nie mial wcale plesniawek
ja mysle, ze takierzeczy jak aftin to mozna w kazdej chwili w aptece kupic, mąż czy obojetnie kto kupi; a tak to lezy jak bedzie niepotrzebne; moj syn nie mial wcale plesniawek
Podziel się: