reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziewczyny a kiedy swoje maleństwa przesadzacie na spacerówkę ? :happy: Bo ja się tak nad tym zastanawiam i chyba na początku grudnia już będziemy jeździć w spacerówce:-D

reklama
ja mam dwa wozki, jeden podwojny i coneco, Blanka juz nie chce calkiem na plasko jezdzic i w podwojnym jest na pol lezaco, mysle ze tez kolo grudnia przesadze do spacerowki :tak: zalezy jak dziecko woli i jak jest silne, ale nasze lipcoweczki to dorodne, kochane okazy wiec w grudniu pewnie beda sie nadawac :tak:

Ja w grudniu to już raczej na pewno.Bo Maksiu już na styk jest w gondoli a do tego dojdzie ciepłe ubranko to już się na pewno nie zmieści w gondoli.

Ja myślę że u nas to najwczesniej styczeń - luty, chyba że mała wczesniej sie zbuntuje na gondole. Gondole mamy bardzo dużą, wiec rozmiar nie ma znaczenia.

My zmienimy na spacerówke jak Kuba wyrośnie z gondoli, naarzie ma jeszcze miejsce:tak:
Roni no chyba własnie tak zrobie bo to nie skrzypi kółko (juz myslałam że za mało smaru) tylko stelaz :baffled:ohh chyba musze męża podburzyć i przejechać sie do tego sklepu, a nie orientujesz sie czy zawsze sa wózki zastepcze?

My mamy jeden wozek, ktorego gondole zmienia sie na wersje spacerowa. Kiedy wychodzimy na spacer, a mala spi- wowczas bierzemy gondole , jesli nie spi- bierzemy wersje spacerowa.
http://www.mothercare.com/My3-3-wheeler-travel-system-Black/dp/B00116V3NK/sr=1-1/qid=1225212610/ref=sr_1_1/279-8841765-5848015?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42803041&mcb=core

Wczoraj zamowilam dla malej ten stojaczek o ktorym wczesniej pisalyscie. Mam nadzieje, ze sie malej spodoba. http://www.mothercare.com/Chicco-Duo-activity-gym/dp/B000JFBLJU

Ostatnia edycja:
dziewczyny które mają X landera!czy wasze wózki tez tak zaczęły skrzypieć?!ja juz normalnie nie mogę !psikałam juz to WD40 i nic!fakt dziennie jezdze po parku niekiedy przejeżdzam przez błoto i wode ale ten wózek chyba czemus służy a nie tylko wypadom do supermarketu!:wściekła/y:

U nas furka jest wzorowa, choć też śmigam kilka kilometrów dziennie po różnych nawierzchniach. Myślę że na Twoim miejscu skorzystałabym z serwisu. Tylko szkopuł w tym że nie zawsze dają jakiś pojazd na czas naprawy...

My narazie też o spacerówce nie myślimy. Natalka jak wiadomo to waga lekka piórkowa i w gondoli ma miejsca że ho,ho. Zimę chyba przejeździ spokojnie.

Ostatnia edycja:
mamabartka no własnie dzisiaj dzwoniłam do serwisu, mam wóżek wysłac kurierem , ale uczynie to dopiero po weekendzie, niby Pan twierdził ze mi go zrobia i w tym samym dniu odeślą ale jakbym miała zostać bez wóżka na Wszystkich Świetych to by nie było za fajnie. Oczywiście wózków zastępczych brak także bedziemy bez, ale wysle go a co tam niech zobacza co i jak bo chyba za taka kase to nie powinien tak trzeszczeć:dry:

reklama
Nie moge sie powstrzymac przed kupowaniem malej kolejnych czapeczek, bucikow, spodenek o rajstopek- chyba sie uzaleznilam. Dzisiaj w H&M ogarnelo mnie szalenstwo, kupilam malej kolejne rajstopy, 2 pary spodni, sliniak z PCV, no i czapke z butami. Uwielbiam H&M, a i ceny sa nizsze niz w innych sklepach.

Oto foto czapki i bucikow:

Załączniki

• DSC00213.jpg
    DSC00213.jpg
    566,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry