reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Krzesełko super, też się zastanawiam nad takim tylko innego koloru
mamabartka ja karmię na razie w leżaczku , ale od stycznia już chce żeby Mały miał krzesełko i jak skończy 6 miesięcy jadł z krzesełka

mamabartka ja karmię na razie w leżaczku , ale od stycznia już chce żeby Mały miał krzesełko i jak skończy 6 miesięcy jadł z krzesełka

mamabartka
...i Natalki :)
A ja dzisiaj skusiłam się na nosidło 
Wczoraj było otwarcie nowego mega-sklepu dziecięcego Baby-maxx u nas no i dzisiaj poleciałyśmy tam z Natusią w ramach spacerku :-)
Kupiłyśmy takie
róż
efik1 - WOMAR nosidełko N15 - RAINBOW - NOWOŚĆ! (478889377) - Aukcje internetowe Allegro
Młoda narazie zadowolona. Buziula się cieszy jak niewiem. Mam nadzieję że nie okaże się zakupem nietrafionym

Wczoraj było otwarcie nowego mega-sklepu dziecięcego Baby-maxx u nas no i dzisiaj poleciałyśmy tam z Natusią w ramach spacerku :-)
Kupiłyśmy takie
efik1 - WOMAR nosidełko N15 - RAINBOW - NOWOŚĆ! (478889377) - Aukcje internetowe Allegro
Młoda narazie zadowolona. Buziula się cieszy jak niewiem. Mam nadzieję że nie okaże się zakupem nietrafionym

liwus
W tym tygodniu chce już kupić bądź zamówić zabawkę dla Adasia na Mikołaja i z okazji imienin no i zastanawiam się nad czymś takim: MUZYCZNE KRÓLESTWO DLA MALUCHA + GRATIS HiT ! (495408616) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie?? Bo wg mnie prezentuje się dobrze , a wydaje mi się że będzie zainteresowany tym.
Co o tym myślicie?? Bo wg mnie prezentuje się dobrze , a wydaje mi się że będzie zainteresowany tym.
liwus zabawka pewnie będzie cieszyć:-)
my dzis na zakupach mikołajowych byliśmy
jestem padnięta, tłok niesamowity w smyku
chrześniakowi zakupiłam samochodzik i samolot do skęcania
chrześniaczce mikser
a synkowi pieska z wibracjami
my dzis na zakupach mikołajowych byliśmy
jestem padnięta, tłok niesamowity w smyku
chrześniakowi zakupiłam samochodzik i samolot do skęcania
chrześniaczce mikser
a synkowi pieska z wibracjami
liwus
No nie mogę się zdecydować:-( Która zabaweczka odpowiedniejsza i lepsza na wiek Adasia :
KIEROWNICA interaktywna miękka Cobi SHELCORE 6+ (485547191) - Aukcje internetowe Allegro
czy ta którą już prezentowałam :
MUZYCZNE KRÓLESTWO DLA MALUCHA + GRATIS HiT ! (495408616) - Aukcje internetowe Allegro
KIEROWNICA interaktywna miękka Cobi SHELCORE 6+ (485547191) - Aukcje internetowe Allegro
czy ta którą już prezentowałam :
MUZYCZNE KRÓLESTWO DLA MALUCHA + GRATIS HiT ! (495408616) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
jakbym nie miała kierwonicy to też byłabym za kierownicą
ale Kuba juz kierownice ma wiec ja bym postawiła na cos grającego- moje "mądre"pedagogiczne ksiązki mówią
ze dzieci ok5-6 miesiąca potrzebują zabawek które absorbują zarowno wzrok jak i słuch
;-)
ale obydwie te rzeczy są fajne wiec liwus trudne zadanie

ale obydwie te rzeczy są fajne wiec liwus trudne zadanie

Podziel się: