reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
a jak tam wasze przeprowadzki do spacerowek?
My juz od konca listopada w spacerowce,ale musze przyznac,ze Mackowi lepiej sie spalo w gondolce,bo teraz wszedzie zaglada,a jak mu sie nudzi to jeczy,o spaniu nie ma mowy,no gora pol godz.

Ja myślę, ze na wiosnę przeniesiemy się do spacerowki, oprócz tego mamy tak przesłodką i taką romantyczną gondolkę, ze nie wiem jak się z nią rozstanę :-:)-( Uwielbiam ją....(fajnie to zabrzmiało, ciekawe co na to Antosia:-p
Inglesina (to jest classic i granatowo- biały)

Madzia Kuba nadal w gondoli, ale według mnie to pojeździ w niej jakieś góra2 miesiące, zresztą teraz często go sadzam w gondoli na spacerze bo lubi sie rozglądać:tak:jestem ciekawa jak to bedzie w tej spaceróce bo w X-landerze spacerówka jest tylko" przodem do świata";-)

My tez nadal w gondoli chcialabym z niej korzystac jak najdluzej:tak:
Zobaczymy tylko kiedy Miskowi znudzi sie pozycja lezaca:tak:
to nasz kocyk :-)

Załączniki

• IMG_4829 [50%].jpg
    IMG_4829 [50%].jpg
    291,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
tosika super wozek.
Andula fajny ten kocyk
My tez nadal w gondoli, chyba jak zaczne sama siedziec to przeprowadzimy sie do gondoli. jak mala nie spi to jej skladamy bude i wtedy sie rozglada i na razie jej sie nie nudzi:-)

reklama
No właśnie jeśli chodzi o jazdę tym wózeczkiem, to rewelacja ....ale na europejskich chodnikach :-:)-:)-( Moja miska już się przyzwyczaiła do telepania (ten wózek ma niezłe zawieszenie:-p) i jak trafi nam się jakiś równy chodnik to normalnie się przebudza ;-)

Do góry