reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My bliżej lata planujemy kupić maclarena bo fajnie wygląda jest lekki i dosyć sprawdzony.
Ale moja koleżanka ma peg perego super jest ten wózek i jeszcze nad nim się zastanawiam.Ona swoje dziecko woziła jak miało 4 miesiące oczywiście to było lato,ale pozycja płaska była a to jest ważne.Teraz na zimę jest śpiworek wiec też mu ciepło
Aria Oh Completo Peg Perego Kolory 2009 [16077] - 699.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

reklama
Roni - a Quinny Freestyle?? całkiem sympatycznie wygląda i też ma przekładane siedzisko....
oj, byłam dzis w dwóch hurtowniach i udało mi sie tylko obejrzeć quinny buzz - ale tak zapchana była hurtownia że nawet nie mogłam sie przejechać więc wciaz nic nie wiem...a w drugiej z interesujących mnie wózków był tylko pp pliko switch - fajny, też mi sie spodobał wizualnie..
za tyzien jadę do swiata dziecka, tam jest naprawdę duzy wybór...

Pabla- moja kolezanka ma wlasnie ten wozek i jest bardzo zadowolona. Jej corka ma 2 latka i to juz chyba jest 5 wozek w ktory jezdzi. Kolezanka bardzo chwali ten wozek, jej bratowa, ktora ma 9 miesiecznego synka rowniez kupila ten sam wozek.

Wczoraj kupilam malej pierwsze prawdziwe buty, bo te dotychczasowe to byly takie atrapy butow, ktore sama mogla sobie zdjac (noga o noge i buty na podlodze). Buty Ecco nabyte na wyprzedazy (z £35 zjechaly na £9.70).
Kupilam jej rozmiar 3, aby je dluzej ponosila, no i najwazniejsze- ku jej niezadowoleniu, nie potrafi ich sama rzucic:cool:.

Julia kochana, z nieba mi spadłaś z tą Teutonią;-) mam zamiar kupić spacerówkę tejze firmy a wiem, że ty brykasz takową:-) powiedz mi o jej zaletach i wadach, acha ja mam zamiar kupić albo mitral albo mistral p (niewiem za bardzo czym one się różnią od siebie???
powiedzcie mi kochane, albo nie doradzcie z jakimi kółkami kupić wózek?? czy ze skrętnymi z przodu, małymi, czy takimi normalnymi oczywiście pompowanymi (jak wiecie ja spacerówką mykałam ostatni raz 10lat temu, więc wicie rozumicie:cool:)

Ja śmigam tym typem P... generalnie nie lubię skrętnych kółek ani małych...

Przez błoto przejeżdża super bez żadnych oporów. Krawężniki też nie są żadnym problemem. Jeżeli chodzi o jazde przodem i tyłem to też można ustwaiać jak się chce. Wózek generalnie pancerny :blink: i jak na swój wygląd to nawet nie jest taki ciężki tylko dużo miejsca zajmuje w bagażniku :sorry2:

reklama
Dzięki Julia:tak: zastanawiam się tylko czym różni sie mistral p od samego mistrala, i wiesz co, czytalam wopiniach na temat teutonii, że babeczki skarżą sie że jest jakby za mały wózek po rozłożonku na spanko i bąble zachaczają główką o daszek :szok: i że jest strasznie ciężki ...(aczkolwiek myślę, ze na jakieś podróze to kupimy jakąs parasalkę albo tego Jeepa (co pokazywałaś- fajowo wygląda, ale poczekajmy co Roni na to:cool::-p
ale mi sie te teutonie bardzo podobają i te kolorowe desenie:happy2:
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: TEUTONIA - MISTRAL spacerowy - kolor 3350 - 1szt.

Do góry