reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Beaa - dzięki za informacje,
tylko te kólka małe mnie trochę wkurzają, ale jak z kasą będzie źle to kupię ten chicco...

reklama
Tosika, z tego co kojarzę to różnią się przekładaną rączką... a z teutonia mistral s małymi kółeczkami... od razu od radzam wersje z piankowymi kółkami... szybko się zdzierają a taki wózek może służyć latami... (jak nie dla nas to dla kogoś innego :blink: ) ... ta wersja z dmuchanymi najlepsza :blink: a no i miny panów w wulkanizacji bezcenne jak podjeżdżam takim hammerem żeby mi dmuchnęli w oponki :-p

Wczoraj kupilam malej pierwsze prawdziwe buty, bo te dotychczasowe to byly takie atrapy butow, ktore sama mogla sobie zdjac (noga o noge i buty na podlodze). Buty Ecco nabyte na wyprzedazy (z £35 zjechaly na £9.70).
Kupilam jej rozmiar 3, aby je dluzej ponosila, no i najwazniejsze- ku jej niezadowoleniu, nie potrafi ich sama rzucic:cool:.

Beaa, a po co Zainab już butki?;-) Chyba, że to takie większe (nic mi nie mówi rozmiarówka). Dzieciaczki powinny chodzić jak najwięcej na bosaczka, dotykać różnych powierzchni - oczywiście jeśli nie ma jakichś przeciwskazań ortopedycznych:tak:Piersze butki jak dzieci same chodzą:tak:

Julia kochana, z nieba mi spadłaś z tą Teutonią;-) mam zamiar kupić spacerówkę tejze firmy a wiem, że ty brykasz takową:-)

Tosika Tetunię ma Magdziara z forum Olsztyńskich Mam. Ma chyba taką : ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: TEUTONIA - MISTRAL P + FASHION + TARIO - kolor 3335 - 1szt.
Dokładnie symbolu wózka nie znam. Ale można się spotkać na spacerek i sobie zobaczysz. Ponadto widziałam ją w sobotę i jej Antonio wcale nie ma skrzywionej główki jak leży. No nie mówiąc o tym że to jej dziecko to jakiś wulkan energii bo ma 7 miesięcy i siedzi sztywno i ...zaczyna raczkować.No ale to na innym wątku.

Kate - wózeczek niczego sobie:-)
o, naczytałam sie juz kiepskich opinii o chicco for me więc raczej odpada....
jak nie znajdę nic w rozsądnej cenie to moze uzywany kupię, zobaczymy....

Kate, wózek spoko, wygląda niemal jak to Chicco, które mi się podoba, a cena rzeczywiście nieco niższa - choć Chicco 5.0 mozna za niecałe 200 pln już znaleźć

Pabla, moja znajoma ma taki wozek i klnie jak szewc na niego bo halasuje jak stary zdezelowany ramol ;-)
nie jest zly, ale jakby kosztowal 300 zl

jak dla mnie kolka w miare jak najwieksze, pompowane koniecznie
skretne dla mnie tez koniecznie, ale to juz kto co lubi, i w razie czego mozna zablokowac

Przy spacerówkach też trzeba uważać na ten pałąk przy kołach łączący strony... moja koleżanko kupiła własnie chicoo i obija sobie piszczele pchając go :eek:

reklama
Do góry