reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula ja potwierdzam,co Beaa napisala,ze musice sprawdzic czy ten Maxi Cosi bedzie pasowal,bo mysmy sie tez na niego napalili a tu zonk:baffled: Z tego co pamietam ten MC Priori w promocji byl za 140 funtow.Co do bazy to te foteliki sa drozsze i niektore juz ta baze maja,a do niektorych sie dokupuje,ale z baza bezpieczniej/

Poza tym nie wystarczy sprawdzic na stronie int. czy dany fotelik bedzie pasowal czy nie.Trzeba przymierzyc.MC niby pasowal,a jak poszlimy przymierzyc do auta to sie okazalo ,ze nie:no:

Tosika i to dopasowanie jest chyba najwazniejsze.Co z tego,ze sobie wybierzesz jakis fajny ,jak sie okaze,ze nie mozecie go do auta zamontowac.Mysmy tak mieli,a zastanawialismy sie dwa dni.Oczywiscie trzeba tez wziasc pod uwage wszystko to,co Mamabartka napisala.

reklama
Słuchajcie, a co dokładnie przesądza o dopasowaniu fotelika? Pani w sklepie usiłująca sprzedać nam fotelik Chicco twierdziła, że pasują zawsze i wszędzie i jedyne co może nie pasować to długość pasów - prawda to?

u nas wlasnie pasy nie pasowaly,a dokladnie to zapiecie do pasow jest za dlugie i za wysoko dotykalo fotelika.Poza tym pasy moga byc tez za krotkie.

Kurcze Madzia masz racje, nie wpalabym nigdy na ten pomysł, przecież fotelik jak fotelik powinien pasować i już:baffled: pewnie bym kupila na który pani w sklepie by mnie namówiła (bo jak wam mówiłam, na czole mam napisane kręćcie mnie:-p) za jakieś niebotyczne pieniadze, a później bym płakala i stosowała przez miesiąc dietę irlandzką-chyba dobrze pamietam (tą od Surv -ziemniaczaną:-p) bo po drugi bym musiała lecieć:dry:
Mamobartkainatalki przepisałam na kartkę twoje przemyślenia i z nimi wyruszę do sklepu:tak: (dziękować bardzo)!!! oczywwiście z mocnym zakreśleniem pkt.- uziowy:rofl2:
Pearl a jakie marki mają obrotowe foteliki??
acha dziewczyny zobaczcie jaki fotelik wczoraj znalazlam (tzn. cenę zobaczcie) szooooook!!!
http://www.autofoteliki.pl/dane1.php?id=228

Ostatnia edycja:
acha dziewczyny zobaczcie jaki fotelik wczoraj znalazlam (tzn. cenę zobaczcie) szooooook!!!
Aprica Euro Turn HiDX Ferrari Limited Edition

nieźle..nasze auto mniej kosztowało:-p
no to z tego co piszecie widzę, że bez mierzenia się nie obejdzie:-( no nic, ja się lekko napaliłam na to Chicco co widziałam ostatnio, ale razem z wózkiem nie da rady, więc teraz muszę podjąc ciężką decyzję, co kupujemy najpierw:baffled: W sumie fotelik jeszcze dobry, a i do wózka małą wcisnę....ale coś kupić muszę w końcu, żeby głód zakupowy zaspokoić:-)

tosika ja tez wlasnie myslalam o tym bebe confort axiss bo widzialam reklame w gazecie;-) taka to jestem podatna na reklamy:dry: to jest fajne jak masz niski samochod i nie musisz sie pchac cala do srodka zeby dziecko wsadzic. a my raczej jakiegos miniwana nie planujemy wiec takie cos bylo by fajne:-)

jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że mój fotelik nie pasuje do samochodu:zawstydzona/y::wściekła/y: za luźno mam pasy, no chyba że źle go zamontowaliśmy:dry: w ogóle ten nasz fotelik to nic specjalnego, daliśmy za nowy niecałe 200zł na Allegro, jakaś firma Meggy i teraz mam schizę czy wszystko tam pasuje:zawstydzona/y: a tam, tak to jest jak nie ma się za dużo kasy i trzeba kupować jakąś taniochę:baffled:

Kate, nie zamiartwiaj się, moze pasy można troche ściągnąć i będzie ok? Ja też mam pożyczony Meggy, obskoczył już 3 dzieciaków i jest ok, wiec chyba nie jest taki zły.

reklama
Dzieki dziewczyny tak zrobie najpierw pojade do sklepu sprawdzic czy fotelik pasuje do fury;-):tak:
Tosika ta cenaa przesada!!Nie wiem kto kupuje takie foteliki:tak:

Do góry