reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Tosika - pamiętam że jeśli chodzi o rozmiar fotelika, to to czy jest za mały to patrzy sie czy dziecku głowa nie wystaje powyżej fotelika. Nogi mogą wystawać, z tym nie ma problemu, ale głowa nie moze być powyzej krawędzi fotelika. Jesli wystaje to wtedy oznacza że fotelik jest za mały.

reklama
o i kurcze w tym sklepie nie można obejrzeć wozka przed zakupem:wściekła/y::wściekła/y::crazy: teraz dałam pytanie na gazecie, może ktoś wie gdzie w Wawie taki wóżek można oblukać, bo nie chce zamawiać tak w ciemno....
Kurcze, jak już cos mi sie spodoba to zawsze jakieś przeszkody po drodze:no::wściekła/y:

Pabla napewno gdzies ten wozek znajdziesz,powodzenia!
Tosika to prawda co Pabla pisala,najwazniejsze,zeby glowa nie wystawala,ale szczerze powiedziawszy,to jak macie teraz fotelik montowany tylem do jazdy i jak malej wystaja nogi czyli trzyma je zgiete ,bo fotelik dotyka oparcia siedzenia,to chyba zbyt wygodnie jej nie jest i trzeba zastanowic sie nad nowym.My wlasnie z tego powodu kupilismy nowy,chociaz glowa jeszcze nie wystawala.

no nam nóżki już dawno wystają z fotelika.Poza tym Ika ledwo się mieści w zwężeniu i tam gdzie ma być szyja to ona łapki ma i średnio to wygodne no ale jak narazie to dużo nie jeździmy. Rozkręcimy się na wiosne:-)
Musimy kupić nowy. I chyba maxi cosi.
Jakie kupujecie????
Zastanawiacie się nad używanymi czy nie?? bo da mnie 800 zeta za fotelik to kupa kasy:zawstydzona/y: choć z drugiej strony będzie na dłużej niż ten pierwszy

Post niby nie zaleca sie kupowac uzywanych i to jeszcze od nieznajomych,gdyz fotelik moze byc powypadkowy.Jednak my ten pierwszy mielismy tez uzywany i byl dobry.Co do drugiego to kupilismy nowy,bo chyba warto zainwestowac,skoro ma posluzyc nawet przez 4 lata,w zaleznosci jaki kupicie.My mamy Britax do 36kg,bo Maxi Cosi nam do auta nie pasowal.

My pierwszy mieliśmy używany, aczkolwiek wiedzieliśmy po kim i że bezwypadkowy. Ja jeszcze nei wiem, czy też nie będę zmuszona używanego kupić, ale jeśli tak, to oczywiście obejrzę, przed kupieniem. Myślę, że na podstawie oględzin można stwierdzić w jakim jest stanie i czy nadal jest bezpieczny. no i wydaje mi się także, że mimo wszystko lepszy używany z atestami niż nowy "no name".

Ja też aktualnie mam używany ale po rodzinie i wiem ze bez wypadku. Teraz kupimy chicco proxima od 0-18 kg już na bank, jeśli oczywiście będzie pasował do naszego auta.

o i kurcze w tym sklepie nie można obejrzeć wozka przed zakupem:wściekła/y::wściekła/y::crazy: teraz dałam pytanie na gazecie, może ktoś wie gdzie w Wawie taki wóżek można oblukać, bo nie chce zamawiać tak w ciemno....
Kurcze, jak już cos mi sie spodoba to zawsze jakieś przeszkody po drodze:no::wściekła/y:
Tu znalazłam. Niewiem czy to daleko od Ciebie i czy faktycznie można obejrzeć :confused: Tak piszą.
Może spróbuj dowiedzieć się mailem:tak:

ENVO
Warszawa
Kod pocztowy03-628
UlicaRozwadowska 16
KONTAKT Telefon022 679 73 37
Fax022 679 73 37
Telefon komórkowy0 600 313 760
E-mail sklep@wozkifoteliki.pl
Gadu-gadu 8127174

reklama
Do góry