reklama
Andula no jak jeździmy z Kubą do alergologa to tam jedne takie kulki stoją i zawsze jest walka kto ma się bawić
Kuba wygrywa bo wszystkie mamusie zostaw daj małemu chłopczykowi no a Kuba zadowolony
Kasia ten link co poleciłaś Haszi to coś dla mnie
uwielbiam takie parki linowe, teraz na G.Żar też skorzytsałam z okazji i z M sobie połaziliśmy

Wklejam zaległe fotki zakupów 1.rampersik 2. Spodnie 3. Ręcznik pancho (na dzień dzieck
) 4. moje szpile na obrone
jeszcze mamy nową czapę i sandałki ale zdjęcie za ciemne wyszło potem zrobie jeszcze raz

Kasia ten link co poleciłaś Haszi to coś dla mnie

Wklejam zaległe fotki zakupów 1.rampersik 2. Spodnie 3. Ręcznik pancho (na dzień dzieck

Załączniki
Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, zakupy super, ale szpilki zdecydowanie najlepsze:-)
Beaa, strasznie zazdroszczę wyprzedaży garażowych - uwielbiam wyszukiwać takie okazje, a u nas jedyne jakie się trafiają to w szmateksach. No i widzę, że świetne rzeczy znalazłaś!
Ja wczoraj kilka koszulek kupiłam dla siebie - kupiłabym więcej, ale przy obecnych gabarytach muszę wszystko mierzyć, a Młoda wczoraj nie miała nastroju zakupowego... chyba w końcu pójdę na zakupy bez niej, zwłaszcza, że na wyjeździe poszły ostatnie letnie spodnie....wstyd przyznać - pękły na wielkim brzuchu

Beaa, strasznie zazdroszczę wyprzedaży garażowych - uwielbiam wyszukiwać takie okazje, a u nas jedyne jakie się trafiają to w szmateksach. No i widzę, że świetne rzeczy znalazłaś!

Ja wczoraj kilka koszulek kupiłam dla siebie - kupiłabym więcej, ale przy obecnych gabarytach muszę wszystko mierzyć, a Młoda wczoraj nie miała nastroju zakupowego... chyba w końcu pójdę na zakupy bez niej, zwłaszcza, że na wyjeździe poszły ostatnie letnie spodnie....wstyd przyznać - pękły na wielkim brzuchu

Kircym super ciuszki dla Kubusia, a Twoje szpile tez niezle
Beaa ale swietne zabawki, tez bym saobie na takich zakupach poszalala
Survi ja nosze prawia caly czas jensy dlatego jeszcze mam cale
Krodkie spodenki mam ciazowe ale jeszcze je ponosze
Ja jeszcze nie wiem co kupimy dziecia na DD i malej na roczek
Chrzesniaczce na roczek kupujemy Szczeniaczka Uczniaczka. Sebie pewnie damy kaske bo zbiera na wakacjie. A dalej nie wiem

Beaa ale swietne zabawki, tez bym saobie na takich zakupach poszalala

Survi ja nosze prawia caly czas jensy dlatego jeszcze mam cale

Ja jeszcze nie wiem co kupimy dziecia na DD i malej na roczek

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
księżyc w pełni w falbankach zamieszczony na zamkniętym:-):-):-)
beaa
Mamy lipcowe'08
kicrym- ciuszki sliczne jak zwykle, a szpile piekne-strasznie mi sie podobaja, dawniej w takich wlasnie chodzilam, a teraz ze wzgledu na kregoslup juz nie moge.
julia- super koszule
Taka jestem zadowolona z tych wczorajszych zakupow, ze chyba znowu pojade w niedziele. Za zabawki i ciuszki-sztuk 8- zaplacilam chyba 8 funtow.
julia- super koszule
Taka jestem zadowolona z tych wczorajszych zakupow, ze chyba znowu pojade w niedziele. Za zabawki i ciuszki-sztuk 8- zaplacilam chyba 8 funtow.
reklama
Podziel się: