reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula no jak jeździmy z Kubą do alergologa to tam jedne takie kulki stoją i zawsze jest walka kto ma się bawić:-DKuba wygrywa bo wszystkie mamusie zostaw daj małemu chłopczykowi no a Kuba zadowolony:-D
Kasia ten link co poleciłaś Haszi to coś dla mnie:-D:-Duwielbiam takie parki linowe, teraz na G.Żar też skorzytsałam z okazji i z M sobie połaziliśmy:tak::-D
Wklejam zaległe fotki zakupów 1.rampersik 2. Spodnie 3. Ręcznik pancho (na dzień dzieck:-p) 4. moje szpile na obrone:-D jeszcze mamy nową czapę i sandałki ale zdjęcie za ciemne wyszło potem zrobie jeszcze raz:tak:

Załączniki

• DSC_8183.jpg
    DSC_8183.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_8184.jpg
    DSC_8184.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_8185.jpg
    DSC_8185.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_8188.jpg
    DSC_8188.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Kicrym recznik super ciuszki tez :tak: ale Twoje szpile ulala za aparycje 5 bedzie zobaczysz:tak::-)

Kicrym, zakupy super, ale szpilki zdecydowanie najlepsze:-)

Beaa, strasznie zazdroszczę wyprzedaży garażowych - uwielbiam wyszukiwać takie okazje, a u nas jedyne jakie się trafiają to w szmateksach. No i widzę, że świetne rzeczy znalazłaś!:tak:

Ja wczoraj kilka koszulek kupiłam dla siebie - kupiłabym więcej, ale przy obecnych gabarytach muszę wszystko mierzyć, a Młoda wczoraj nie miała nastroju zakupowego... chyba w końcu pójdę na zakupy bez niej, zwłaszcza, że na wyjeździe poszły ostatnie letnie spodnie....wstyd przyznać - pękły na wielkim brzuchu:-D:-D

Kircym super ciuszki dla Kubusia, a Twoje szpile tez niezle:tak:
Beaa ale swietne zabawki, tez bym saobie na takich zakupach poszalala:happy2:
Survi ja nosze prawia caly czas jensy dlatego jeszcze mam cale:happy2:Krodkie spodenki mam ciazowe ale jeszcze je ponosze:-D
Ja jeszcze nie wiem co kupimy dziecia na DD i malej na roczek:baffled: Chrzesniaczce na roczek kupujemy Szczeniaczka Uczniaczka. Sebie pewnie damy kaske bo zbiera na wakacjie. A dalej nie wiem:nerd:

Ja byłam wczoraj na zakupach i zamiast sobie lub Zu to kupiłam Frankowi (siostrzeńcowi) normalnie nie mogłam się oprzeć takie szałowe koszule :-)

Załączniki

• DSC00980.jpg
    DSC00980.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 40
kicrym- ciuszki sliczne jak zwykle, a szpile piekne-strasznie mi sie podobaja, dawniej w takich wlasnie chodzilam, a teraz ze wzgledu na kregoslup juz nie moge.
julia- super koszule

Taka jestem zadowolona z tych wczorajszych zakupow, ze chyba znowu pojade w niedziele. Za zabawki i ciuszki-sztuk 8- zaplacilam chyba 8 funtow.

reklama
kicrym wszytsko piękne, ale ten ręcznik to sama chcę dla Tymiego
no i też muszę rampersiki na lato zakupić;-)

Do góry