reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Widzę, że temat prezentów na roczek się pojawił:tak: Ja się też powinnam już zająć prezentami bo w najbliższych 2 miesiacach mamy w sumie urodziny 5 zaprzyjaźnionych małolatów i trzeba jakoś te wydatki rozłożyć w czasie:baffled: Małej nie wiem jeszcze co kupię - pchacze mi się podobają, ale u nas w mieszkaniu nie sprawdzą się bo za mało wolnej przestrzeni... może rzeczywiście piaskownicę i basen do babci? No i klocki u nas też robią furorę, więc może czas na większy zestaw...myślałam też o książeczce takiej, co ma z boku przyciski do grania, wydawania dźwięków etc. Moja najmłodsza siostra i siostrzenica bardzo takie książeczki lubiły, ale nie pamiętam, czy czasem starsze od Florki nie były.

Telefon mamy, taki najprostszy jakaś no-nameowa chińszczyzna i mała go całkiem lubi, a co ciekawe znacznie bardziej przypomina prawdziwą komórkę niż FP:-) Ale muszę się jeszcze w ofercie FP rozejrzeć bo ich zabawki obie bardzo lubimy:-) W sumie jednak pierwszy w kolejności jest dzień Matki więc może włączę małej Merlina i niech wybierze książkę dla matki:-D:-D

reklama
Dziewczyny ja polecam z FP kulki sensoryczne : FISHER PRICE KULKI SENSORYCZNE (624909064) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price !! 9 szt. kulki sensoryczne ! ZOBACZ (626394824) - Aukcje internetowe Allegro
FFISHER-PRICE - KULKI SENSORYCZNE jak nowe (624549927) - Aukcje internetowe Allegro

Cena ich w suemie wysoka ale syn mojej koleżanki ( sierpniówki ) zachwycony raczkuje za nimi jak nie wiem a na jedną z nich która wydaje taki delikatny dźwięk reaguje śmiechem.
My mamy kilka piłeczek więc ja sobie daruje ale uwaząm że fajna rzecz czy tak samo jest z klockami sensorycznymi to nie wiem.

Surv a te książeczki to rewelacja , Adaś miał z nimi do czynienia pierwszy raz z jakieś 3 miesiące temu i była pełna fascynaja głównie przez to że wydawały dźwięk np.krowy,osy,lwa etc.
Także prezent książeczkowy podsunę komuś z rodziny.

Ostatnia edycja:
No tak 1 czerwca i urodzinki. My w dodatku jeszcze chyba w końcu chrzest zrobimy.
Ja bym chciała kupić coś przy czym ały usiadł by sobie jak przy sorterze, ładnie na trawce :-p ale jeszcze nie wiem co. Dla starszego chyba jakis event wymysle bo zabawek ma w bród. Może jazde konną albo kartingi???

liwus my mamy 2 zestawy tych klocków i Pys ich prawie nie uzywał, wolał zwykłe drewniane a Tymi wogóle nie zwraca na nie uwagi. No ale wiadomo, co dziecko to opinie.

Andula to sama nie jesteś:sorry2:takie autko fajna sprawa,ale mi sie też wydaje,że dzieci jeszcze za małe.U nas ciocia-babcia juz też zapowiedziała takie cudo dla Maćka.W sumie wolałabym dla niego rowerek cos takiego jak ma Kubuś Kicrym,ale już nie będę mówić co ma ciocia kupować.Najwyżej my na urodziny taki rowerek kupimy:tak:

.W sumie wolałabym dla niego rowerek cos takiego jak ma Kubuś Kicrym,ale już nie będę mówić co ma ciocia kupować.Najwyżej my na urodziny taki rowerek kupimy:tak:
Madzia ja jetsem bardzo zadowolona z tego rowerka:tak::tak:teraz w nim małego woże po osiedlu i jest brdazo zaaferowany, nawet w domu jak jest marudny to go wsadzam do rowerka i dziecka nie ma, przyciska sobie te guziki, patrzy na światełka i jest git. Polecam:tak:

Miska ostatnio wsadzilam do takiego rowerka w sklepie pojezdzilismy troszke i jak juz go wyciagalam tak zaczal sie drzec i rozpaczac:tak::-DTaki maly a juz krzykiem wymusza zabawki juz myslalam aby ten rowerek kupic ale kosztowal prawie 400 zl wiec zdecydowanie za duzo :baffled:

Andula no bardzo dużo, bo my za ten nasz zapłaciliśmy 160 zł ( w sklepie chicco) a na allegro jeszcze taniej wychodzą:tak:

Chwale sie zdobyczami
-telefon vtech
-drzewko zjezdzalnia vtech
-zabawka na szybe w aucie
-muzyczna mata

Jutro wkleje ciuszki.

Załączniki

• DSC01237.jpg
    DSC01237.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01238.jpg
    DSC01238.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01240.jpg
    DSC01240.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01242.jpg
    DSC01242.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01243.jpg
    DSC01243.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Beea Super mamy taki sam telfon Mis go bardzo lubi :tak:Drzewko bomba wszytsko jak nowe:tak:
Kicrym 160 to jeszcze doprzelkniecia napewno w Pl za takimrowerkimjak Kubus ma sie rozejze

Do góry