survivor26
Mamy lipcowe'08
Widzę, że temat prezentów na roczek się pojawił
Ja się też powinnam już zająć prezentami bo w najbliższych 2 miesiacach mamy w sumie urodziny 5 zaprzyjaźnionych małolatów i trzeba jakoś te wydatki rozłożyć w czasie
Małej nie wiem jeszcze co kupię - pchacze mi się podobają, ale u nas w mieszkaniu nie sprawdzą się bo za mało wolnej przestrzeni... może rzeczywiście piaskownicę i basen do babci? No i klocki u nas też robią furorę, więc może czas na większy zestaw...myślałam też o książeczce takiej, co ma z boku przyciski do grania, wydawania dźwięków etc. Moja najmłodsza siostra i siostrzenica bardzo takie książeczki lubiły, ale nie pamiętam, czy czasem starsze od Florki nie były.
Telefon mamy, taki najprostszy jakaś no-nameowa chińszczyzna i mała go całkiem lubi, a co ciekawe znacznie bardziej przypomina prawdziwą komórkę niż FP:-) Ale muszę się jeszcze w ofercie FP rozejrzeć bo ich zabawki obie bardzo lubimy:-) W sumie jednak pierwszy w kolejności jest dzień Matki więc może włączę małej Merlina i niech wybierze książkę dla matki

Telefon mamy, taki najprostszy jakaś no-nameowa chińszczyzna i mała go całkiem lubi, a co ciekawe znacznie bardziej przypomina prawdziwą komórkę niż FP:-) Ale muszę się jeszcze w ofercie FP rozejrzeć bo ich zabawki obie bardzo lubimy:-) W sumie jednak pierwszy w kolejności jest dzień Matki więc może włączę małej Merlina i niech wybierze książkę dla matki