reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

ja też myślę o baseniku, ale jakimś malutkim i tanim - coś jak Liwus wkleiła...
a ten Madziu Twój jest super!! ale ja nie miałabym go gdzie rozstawić..

reklama
Madzia basenik super gdyby jeszcze było gdzie go trzymać,ale tak naprawdę to mi tak duży basen nie potrzebny bo mieszkam wokolicy 7 albo i więcej jezior a basenik poterzebny mi do babci na ogródek i jak pojadę z Młodym nad jezioro do domku letniskowego żeby bezpiecznie sobie pluskał :happy:
Kupiłam ten mały basenik więc Pabla dam znać jak się prezentuje na żywo:-)
Roni butki bardzo fajne , ale my to 22/23 będziemy nosić w zimę pewnie. Wystaw na chustach na bazarku.

Fajne te Boikido
Ale szalejecie z zakupami
A ja nic nie kupuję na dzień dziecka. Młoda też ma dość zabawek a nowej pewnie wogóle nie będzie świadoma:tak::tak::tak:
Kupiłam jej podobny basen co Liwus w Jysku za 39 zeta:tak:

no ja za ten swój basen z przesyłką dałam 42 zł:-)
No fakt że pewnie nie będzie świadom tego że dzień dziecka dlatego dostanie basen bo kierownicę wcześniej :-)No ale dziecko dawno żadnej zabaweczki nie dostało.
A na urodziny chyba ten stolik BOIKIDO:happy:

RONI za ile? i napisz mi czy się mocno otwierają, bo Kuba ma dość duże podbicie i nie do wszystkich butów wchodzi:sorry:
Madzia fajny ten basen:tak:
ja dzisiaj też kupiłam małemu prezent na dzień dziecka:tak:kupiłam taki ręcznik pancho (idealny na Mazury:-D) i mini basenik tez na mazury:-D

RONI wiem że to głupie pytanie ale jak szybko dziecku rosnie nóżka?:zawstydzona/y:bo Kuba teraz ma 17 (przynajmnije takie sandałki ma z pumy i są na styk) i własnie nie wiem czy rozm.22 nie przypadnie na zimę:sorry:a bardzo mi się podobają te butki:tak:

reklama
Do góry