reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Madzia basenik super gdyby jeszcze było gdzie go trzymać,ale tak naprawdę to mi tak duży basen nie potrzebny bo mieszkam wokolicy 7 albo i więcej jezior a basenik poterzebny mi do babci na ogródek i jak pojadę z Młodym nad jezioro do domku letniskowego żeby bezpiecznie sobie pluskał 
Kupiłam ten mały basenik więc Pabla dam znać jak się prezentuje na żywo:-)
Roni butki bardzo fajne , ale my to 22/23 będziemy nosić w zimę pewnie. Wystaw na chustach na bazarku.

Kupiłam ten mały basenik więc Pabla dam znać jak się prezentuje na żywo:-)
Roni butki bardzo fajne , ale my to 22/23 będziemy nosić w zimę pewnie. Wystaw na chustach na bazarku.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Fajne te Boikido
Ale szalejecie z zakupami
A ja nic nie kupuję na dzień dziecka. Młoda też ma dość zabawek a nowej pewnie wogóle nie będzie świadoma

Kupiłam jej podobny basen co Liwus w Jysku za 39 zeta
Ale szalejecie z zakupami
A ja nic nie kupuję na dzień dziecka. Młoda też ma dość zabawek a nowej pewnie wogóle nie będzie świadoma

Kupiłam jej podobny basen co Liwus w Jysku za 39 zeta

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
no ja za ten swój basen z przesyłką dałam 42 zł:-)
No fakt że pewnie nie będzie świadom tego że dzień dziecka dlatego dostanie basen bo kierownicę wcześniej :-)No ale dziecko dawno żadnej zabaweczki nie dostało.
A na urodziny chyba ten stolik BOIKIDO
No fakt że pewnie nie będzie świadom tego że dzień dziecka dlatego dostanie basen bo kierownicę wcześniej :-)No ale dziecko dawno żadnej zabaweczki nie dostało.
A na urodziny chyba ten stolik BOIKIDO

beaa
Mamy lipcowe'08
Dzieki Madzia, tez tam poszukam.
RONI za ile? i napisz mi czy się mocno otwierają, bo Kuba ma dość duże podbicie i nie do wszystkich butów wchodzi
Madzia fajny ten basen
ja dzisiaj też kupiłam małemu prezent na dzień dziecka
kupiłam taki ręcznik pancho (idealny na Mazury
) i mini basenik tez na mazury

Madzia fajny ten basen

ja dzisiaj też kupiłam małemu prezent na dzień dziecka

Roni21
Spider's Web
za 30 zl Kicrym
a otwieraja sie dobrze, bo moj Jasiek tez ma wysokie podbicie (czytaj grube) ;-)
a otwieraja sie dobrze, bo moj Jasiek tez ma wysokie podbicie (czytaj grube) ;-)
RONI wiem że to głupie pytanie ale jak szybko dziecku rosnie nóżka?
bo Kuba teraz ma 17 (przynajmnije takie sandałki ma z pumy i są na styk) i własnie nie wiem czy rozm.22 nie przypadnie na zimę
a bardzo mi się podobają te butki

reklama
Madzia, ale wypasiony basen. U nas nie ma gdzie takiego wstawić - pół działki zająłby a poza tym pewnie Luka miałaby używanie
(kocha wodę)
Roni, śliczne buciki
Kicrym, u nas hitem na roczek okazał się autobus z FP, o taki: FISHER-PRICE LITTLE PEOPLE AUTOBUS NYGUS-WAWA (607310458) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Olga teraz też bardzo go lubi;-)

Roni, śliczne buciki

Kicrym, u nas hitem na roczek okazał się autobus z FP, o taki: FISHER-PRICE LITTLE PEOPLE AUTOBUS NYGUS-WAWA (607310458) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Olga teraz też bardzo go lubi;-)
Podziel się: