reklama
pabla27
Fanka BB :)
noo, te zabawki są extra, ja ten stolik chcę bo orientowałam sie troszkę wsród znajomych odnośnie zabawek na roczek i bardzo polecali właśnie te stoliki, bądź same takie kostki, bez nóżek....więc akurat będzie też na przyszłość:-)
my kupimy chyba własnie ten pchacz z klockami, akurat wózek i klocki w jednym będzie. i to tyle z dużych prezentów, reszta pewnie jakieś drobiazgi pokupuje.
my kupimy chyba własnie ten pchacz z klockami, akurat wózek i klocki w jednym będzie. i to tyle z dużych prezentów, reszta pewnie jakieś drobiazgi pokupuje.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja chyba ten kupię : EDUKACYJNY, DREWNIANY STOLIK BOIKIDO! ALE ZABAWA! (609702590) - Aukcje internetowe Allegro
bo i tak chciałam stolik to wydam trochę więcej ...ale co tam piękne rzeczy robią
A ja poza tym się kompletnie nie orientuje coby tu można na roczek kupić..ehh...
bo i tak chciałam stolik to wydam trochę więcej ...ale co tam piękne rzeczy robią

A ja poza tym się kompletnie nie orientuje coby tu można na roczek kupić..ehh...
kaja1978
Świetne są te zabaweczki

KATE23
Lipcowa Mama:)
Liwus ja mam stolik edukacyjny z FP i Mały średnio się nim interesuje;-) czasem jak Mu się przypomni to coś na nim włącza
łudzę się, że jak zacznie stawać to stoliczek będzie miał większe wzięcie
ja na roczek chce kupić Szczeniaczka Uczniaczka z FP bo Antoś lubi wszelkie grające zabawki, a nóż widelec może coś się przy zabawie nauczy:-)

kaja1978
My mamy szczeniaczka - uczniaczka i mała go bardzo lubi
Choć ostatnio zabawki ją już szybko nudzą

Liwus, pabla ale super te zabawki co wkleiłyście

Liwus ten stolik mi się bardzo podoba, więc może coś takiego kupię, tyko znając mojego syna to on postoi przy tym 5 sekund i pójdzie zwiedzać mieszkanie
ale taka zabawka do ciągnięcia też super
Kasia a co ty Mikiemu kupiłaś na roczek? ja nie wiem co takie dzieci interesuje
Liwus a mój Kuba uwielbia piasek
tylko ja nie chce mieć piaskownicy na ogródku bo wiem że mój leń się uaktyni i nie będzie mi się chciało iść z małym do piasku "do dzieci" a nie chce go odizolowywać

Kasia a co ty Mikiemu kupiłaś na roczek? ja nie wiem co takie dzieci interesuje

Liwus a mój Kuba uwielbia piasek

Mnie sie też te klocki bardzo podobają,ale szczerze powiedziawszy,wiem,że mały zabawki napewno dostanie od babć i cioci ,która zawsze coś małemu przynosiła jak byliśmy w Pl.
Jednak zaszaleliśmy i juz na dzień dziecka kupiliśmy małemu basen:-) BASEN PLAC ZABAW JUNGLE + FONTANNA BESTWAY 030 (622417198) - Aukcje internetowe Allegro, cena oszałąmiająca,ale my daliśmy niecałe 20 funtów,więc dwa razy taniej
No i ja się razem z małym zmieszczę hihih.
Zdecydowałąm się i kupiłam małemu ten garniturek z krótkimi spodenkami,dzięki za opinie i rady.Oprócz tego przy okazji klumpy
Jednak zaszaleliśmy i juz na dzień dziecka kupiliśmy małemu basen:-) BASEN PLAC ZABAW JUNGLE + FONTANNA BESTWAY 030 (622417198) - Aukcje internetowe Allegro, cena oszałąmiająca,ale my daliśmy niecałe 20 funtów,więc dwa razy taniej

Zdecydowałąm się i kupiłam małemu ten garniturek z krótkimi spodenkami,dzięki za opinie i rady.Oprócz tego przy okazji klumpy

Załączniki
Ostatnia edycja:
beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia - swietny zakup, jestem oczarowana tym basenikiem. Mam ochote kupic cos takiego do Polski bo tam bedziemy 5 tygodni podczas wakacji, co wiecej jest tam duzo wiecej miejsca na takie gadzety. Co prawda mam ogrodek, ale mozna sobie wyobrazic jak ''olbrzymi''. Madzia, kupilas to w Anglii czy PL, czy takie cos po zlozeniu jest duze i ciezkie?
reklama
Roni21
Spider's Web
Podziel się: