reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
noo, te zabawki są extra, ja ten stolik chcę bo orientowałam sie troszkę wsród znajomych odnośnie zabawek na roczek i bardzo polecali właśnie te stoliki, bądź same takie kostki, bez nóżek....więc akurat będzie też na przyszłość:-)
my kupimy chyba własnie ten pchacz z klockami, akurat wózek i klocki w jednym będzie. i to tyle z dużych prezentów, reszta pewnie jakieś drobiazgi pokupuje.

Liwus ja mam stolik edukacyjny z FP i Mały średnio się nim interesuje;-) czasem jak Mu się przypomni to coś na nim włącza:-p łudzę się, że jak zacznie stawać to stoliczek będzie miał większe wzięcie:-p ja na roczek chce kupić Szczeniaczka Uczniaczka z FP bo Antoś lubi wszelkie grające zabawki, a nóż widelec może coś się przy zabawie nauczy:-)

Liwus, pabla ale super te zabawki co wkleiłyście:tak::tak::tak::tak:Liwus ten stolik mi się bardzo podoba, więc może coś takiego kupię, tyko znając mojego syna to on postoi przy tym 5 sekund i pójdzie zwiedzać mieszkanie:dry: ale taka zabawka do ciągnięcia też super:tak:
Kasia a co ty Mikiemu kupiłaś na roczek? ja nie wiem co takie dzieci interesuje:dry:
Liwus a mój Kuba uwielbia piasek:tak:tylko ja nie chce mieć piaskownicy na ogródku bo wiem że mój leń się uaktyni i nie będzie mi się chciało iść z małym do piasku "do dzieci" a nie chce go odizolowywać:zawstydzona/y:

Mnie sie też te klocki bardzo podobają,ale szczerze powiedziawszy,wiem,że mały zabawki napewno dostanie od babć i cioci ,która zawsze coś małemu przynosiła jak byliśmy w Pl.
Jednak zaszaleliśmy i juz na dzień dziecka kupiliśmy małemu basen:-) BASEN PLAC ZABAW JUNGLE + FONTANNA BESTWAY 030 (622417198) - Aukcje internetowe Allegro, cena oszałąmiająca,ale my daliśmy niecałe 20 funtów,więc dwa razy taniej:tak: No i ja się razem z małym zmieszczę hihih.

Zdecydowałąm się i kupiłam małemu ten garniturek z krótkimi spodenkami,dzięki za opinie i rady.Oprócz tego przy okazji klumpy:-D

Załączniki

• DSC09451.jpg
    DSC09451.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Madzia - swietny zakup, jestem oczarowana tym basenikiem. Mam ochote kupic cos takiego do Polski bo tam bedziemy 5 tygodni podczas wakacji, co wiecej jest tam duzo wiecej miejsca na takie gadzety. Co prawda mam ogrodek, ale mozna sobie wyobrazic jak ''olbrzymi''. Madzia, kupilas to w Anglii czy PL, czy takie cos po zlozeniu jest duze i ciezkie?

reklama
dziewczeta moje drogie, wiem ze jeszcze czas, ale pytam poki nie wystawilam na allegro
chcialaby ktoras nowe butki rozmiar 23?
o takie

sprzedaje bo sa mniejsze niz rozmiar na to wskazuje
na jesien beda dobre bo mysle ze to takie male 22
nie byly ani razu na dworze i ani razu na nogach

Do góry