reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

U nas basen sie zmieści ,bo u teściów duży ogród:tak:,ale jak by nie było gdzie go rozłożyć to bym kupiła taki jak Liwus,bo też strasznie mi sie podoba.

Kicrym mnie się wydaje,że te butki były by na Kubusia dobre może na przyszłą wiosnę.Mój Maciek ma teraz rozmiar 20 a z niektórych 19 i na jesień chyba więcej niż 21 nie będzie miał.Tak mi sie wydaje i mam nadzieję,bo juz kupiłam adidaski w tym rozmiarze:sorry:To takie moje subiektywne zdanie.

reklama
Pabla klocki super :happy: Też zamierzam się zaopatrzyć w takie bo na razie jedyne co mamy to duplo ale dziecko jakoś słabo zainteresowane tym no i za bardzo z nich budowli nie można budować bo za mało ich mamy. Zresztą ja uwielbiam drewniane klocki , sama jak byłam mała to miłam drewniane także nawet musze poszukać czy przypadkiem po mnie nie zostały.
Ponadto myślałam o kupnie telefonu : http://allegro.pl/item619628242_wesoly_telefon_kierownica_gitara_zabka_atest.html
macie coś podobnego,zainteresowane wasze szkraby?

Ostatnia edycja:
Liwus my mamy telefon,ale mniej wybajerzony,jedyne co tam ma to 3 przyciski,ale jest to jedna z ulubionych zabawek:tak:Maciek sam potrafi już naciskać żeby mu grało,a swego czasu był to najlepszy wabik na ruszenie dziecka z miejsca.

Pabla mamy takie klocki - Miki dostał i bardzo je lubi - Olga średnio zainteresowana. Bardziej pudełkiem i wyciąganiem klocków. O budowaniu jak na razie nie ma mowy - no chyba że burzenie tego co my z Mikim wybudujemy - w tym jest mistrzem ;-)
Liwus, mamy telefon FP i Olga lubi sobie poprzyciskać, ale nie robi furory (na Mikusiu tez nie robił)

Pabla mamy takie klocki - Miki dostał i bardzo je lubi - Olga średnio zainteresowana. Bardziej pudełkiem i wyciąganiem klocków. O budowaniu jak na razie nie ma mowy - no chyba że burzenie tego co my z Mikim wybudujemy - w tym jest mistrzem ;-)

Kasia, właśnie o to mi chodzi!! Klocki do budowania będą później, terazniech sobie wyciąga, próbuje wkładać itp....my nie mamy żadnych klockow, a młodej ulubioną zabawą od dłuższego czasu jest koszyk ze spinaczami:sorry2: wyciąga koszyk na środek pokoju, wyjmuje sobie spinacze, ogląda, potem wkłada albo rozrzuca po pokoju. Więc pomyślałam że klocki w takim pudełku mogą jej się spodobać własnie dlatego że można pudełko obejrzeć, klocki powyjmować itp....

właśnie ..wyjmowanie wszyskiego jest na topie :-)
Do budowanie to jeszcze daleka droga ale do oglądania,probowania :-D, rozwalania to owszem. A klocki potem w przyszłości przydadzą się do budowli :-)

Pabla, spinacze są the best!!! U moich rodziców pudełeczko stoi przy balkonie na podłodze i młoda od razu strzałka w tamtym kierunku:-D

reklama
Ja wlasnie tez zaczynam szukac prezentow i do latwych zadan to nie nalezy..
Liwus my mamy taki tel Buy Vtech Baby Tiny Touch Phone. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Misiek bardzo go lubi,gra spiewa,swieci super jest:tak:
Na dzien dziecka kupie chyba te klocki co Pabla wkleila bardzo mi sie podobaja:tak:
Na roczek prezent wybral M wiec ja sie juz nie kloce pojazd na akumulatorki wiem ze Fisiek za maly ale M nie przegadam ;-):-)

Do góry