reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

pabla - bardzo fajne zakupy, a butki są po prostu cudne. Też muszę pomyśleć o jesiennych dla Julki póki można jakieś z przeceny kupić. Potem może być kiepsko:tak: Nasze pierwsze sandałki to 20, więc na jesień na pewno będzie potrzebna wyższa numeracja:-)

reklama
Pabla, buciki śliczne:tak::tak::tak:
Ja nareszcie upolowałam małej butki w rozm. 17:-D Okazało się że w Bartku nie mamy czego szukać bo tam od 19 się zaczyna rozmiarówka. na szczęście w Daichmannie udało mi się zakupić butki Elefanten takie małe. Ma jeszcze luzik a że nie są to takie typowe sandałki to pewnie wczesną jesień jeszcze oblecą.
Piękne to one nie są (przede wszystkim nie uziowe:baffled: tylko czerwone) ale grunt że są.:tak:

Pabla, śliczne zakupy! Zwłaszcza buciki i tunika!
MamaBiN rozmiary kurcackowe ma też Mothercare, kupiłam ostatnio 18, a mają też numer mniejsze, więc może rzuć okiem na Allegro? no i Mothercare wie czego potrzebują małe dziewczynki i ma wybór spory różów:-)

MamaBiN fotelik cudo:tak:
Andula ale furę kupiliście Misiakowi:szok:super:tak::tak::tak:
Pabla zakupy super, butki czadowe, my mamy teraz podobne (w brązie) w rozmiarze 19 i na wakacjach super się sprawdziły:tak:

Dzięki kicrym:-) Fotelik wprawdzie używany ale w świetnym stanie i Kurcak zachwycony że już nie musi na leżąco jeździć:tak:

Dzięki za info survi. U nas nigdzie nie ma Mothercare ....chyba. Na Allegro sobie spojrzę:tak: Ale tak czy siak zawsze to lepiej włożyć na nóżkę tego butka przed zakupem.

A propos Allegro to wczoraj zamówiłam małej jeździk. Kaska urodzinkowa jest to furkę trzeba było zakupić:-)
Taki o:
NAJTANIEJ!!! DISNEY AUTA - ORYGINALNY JEŹDZIK!!! (706543365) - Aukcje internetowe Allegro

Aaaaa, Natusia dostała na roczek od chrzestnej między innymi taką sukieneczkę z kapturkiem jak Lenka:tak: Wygląda czadowo.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
MamaBin, świetny zakup! Też mamy kubusiowy jeździk, trochę inny model i jest obecnie zabawką numer jeden, choć służy głównie do chowania w siedzeniu zabawek i uruchamiania wściekle głośnych melodyjek:-)

Do góry