reklama
Pearl ja zamawiam buciki na allegro i bardzo sobie chwale te buciki od tej babki... nei są drogie i mogę śmiało polecić...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
pearl w smyku była ostanio wyprzedaż i może nadal jest i w Kraku akurat w galerii krakowskiej było strasznie dużo męskich bucików

w cenach przystępnych 40-70 zeta

post - ja własnie w smyku za 50 zeta kupiłam takie jesienne sportowe buciki. Przyznaję, zgodnie z dzisiejszymi standardami kolorystycznymi psychikę własnemu dziecku skrzywiam

Buty są granatowe z czerwonymi dodatkami, więc zupełnie nie dla dziewczynki, bo nie uziowe i bez kwiatków i cekinów

To mnie akurat centralnie tralalalalalala

Ważne, że pasują na pulchniutką nózkę księżniczki
Postaram się obfocić zakup i wkleić zdjęcię:-)

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
oo ja takich nie widziałam...bo głównie brąz z paskami ale typowo męski...
ja wkońcu zakupiłam na allegro za śmieszne 14 zeta..nówki...koloru szarego

aa i takie też fajne są
EXTRA BUCIKI SKÓRZANE R 21 13,5cm SZARE/CZARNE (718393391) - Aukcje internetowe Allegro
ale Ika nie biega więc potrzebne są sporadycznie na przetuptanie kilka kroków..więc wystarczą jedne
ja wkońcu zakupiłam na allegro za śmieszne 14 zeta..nówki...koloru szarego

aa i takie też fajne są
EXTRA BUCIKI SKÓRZANE R 21 13,5cm SZARE/CZARNE (718393391) - Aukcje internetowe Allegro
ale Ika nie biega więc potrzebne są sporadycznie na przetuptanie kilka kroków..więc wystarczą jedne
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
my mamy butki z boti i hotshot'y no i cocodrillo wysokie trampki oraz melanie. Zamierzam jeszcze kupić takie niskie trampki z cocdrillo. Te wszystkie buty to mamy do końca jesieni , niektóre jeszcze nawet zaduże.
reklama
My tez mamy jedne trampy z cocodrillo ale strasznie sie małemu noga poci, może taki urok ogólnie trampek
Pearl a nie myslałas żeby M na miejscu cos kupił?moja siostra małemu adidasy w UK kupuje bo wychodzą duuuużo taniej

Pearl a nie myslałas żeby M na miejscu cos kupił?moja siostra małemu adidasy w UK kupuje bo wychodzą duuuużo taniej

Podziel się: