reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Dziewczyny chcailam kupic Malemu jakies fajne buty, trampki lub jakies sportowe. poleccie mi jakis sklep albo cos w necie bo cos nie moge sie odnalezc w tym klimacie;-)

Pearl jeżeli chdzi o buty to dziewczyny kupowały w "Bartku" sklepie gdzie same buciki dla pociech
ja jeszcze nic tam nie kupowałam swojemu brzdącowi ale na zimę mam zamiar czegos tam poszukac

pearl w smyku była ostanio wyprzedaż i może nadal jest i w Kraku akurat w galerii krakowskiej było strasznie dużo męskich bucików:tak::tak::tak::tak: w cenach przystępnych 40-70 zeta

post - ja własnie w smyku za 50 zeta kupiłam takie jesienne sportowe buciki. Przyznaję, zgodnie z dzisiejszymi standardami kolorystycznymi psychikę własnemu dziecku skrzywiam:-D:-D:-D Buty są granatowe z czerwonymi dodatkami, więc zupełnie nie dla dziewczynki, bo nie uziowe i bez kwiatków i cekinów:rofl2::rofl2::rofl2: To mnie akurat centralnie tralalalalalala:tak::tak::tak: Ważne, że pasują na pulchniutką nózkę księżniczki:happy: Postaram się obfocić zakup i wkleić zdjęcię:-)

my mamy butki z boti i hotshot'y no i cocodrillo wysokie trampki oraz melanie. Zamierzam jeszcze kupić takie niskie trampki z cocdrillo. Te wszystkie buty to mamy do końca jesieni , niektóre jeszcze nawet zaduże.

reklama
My tez mamy jedne trampy z cocodrillo ale strasznie sie małemu noga poci, może taki urok ogólnie trampek:happy:
Pearl a nie myslałas żeby M na miejscu cos kupił?moja siostra małemu adidasy w UK kupuje bo wychodzą duuuużo taniej:tak:

Do góry