reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Fajna zabawka!
ja narazie nie kupuję nic, bo moja Lena zainteresowana może z 5 min najfajniejszą zabawką a potem i tak ją nudzi....

Wrcając do butów to własnie wczoraj mi się przypomniało,że jeszcze w UK kupiłam małemu sandałki na e-Bayu i wtedy były dużo za duże.Dzisiaj wyjmuje i sa w sam raz,szkoda tylko,że lato sie kończy:sorry:

Załączniki

• DSC09227.jpg
    DSC09227.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Ale fajne sandałki:-)
Madzia ja też mam sandalki dla Adasia rozm. 20 ale jakieś duże i oczywiście jeszcze są sporo za duże i będe je używać jako kapcie po domu. Także Twoje sandalki też się nie zmarnują jako kapcie akurat!

reklama
No chyba ,że tak jako kapcie.Nasze są rozm 4 (UK) czyli 22 i jak je kupiłam jakieś 4 m-ce temu to nie było widać palców zza tych pasków,szczerze mówiąc to się pomyliłam bo miał być rozm 3 ,ale teraz są idealne i mnie szokło ,że tak szybko nóżka urosła:szok::szok::szok:

Do góry